HAMZA ŞAYİR İSTANBUL'A AÇILDI; YANINDAKİLER KİMDİ?

Siyaset 17.10.2023 - 11:02, Güncelleme: 17.10.2023 - 11:14
 

HAMZA ŞAYİR İSTANBUL'A AÇILDI; YANINDAKİLER KİMDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerine 5 ay kala tüm mevcut belediye başkanlarının çalışmaları, siyasi hamleleri, ziyaretleri, ziyaretçileri ve görüşme trafikleri kent kamuoyu tarafından dikkatle takip edilmeye başlandı.. İşte böylesi bir zaman diliminde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den de dikkat çeken bir ziyaret hamlesi geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret eden ve kendsine günün anısına dokuma halsının yer aldığı bir tablo hediye eden Hamza Şayir o ziyareti sosyal medyadan "İstanbul Valisi Sn. Davut Gül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik." sözleri ile paylaştı.. Başkan şayir'in, Vali Gül'ü ziyaretinde ki amaç ve ziyaret esnasında yanında yer alan iki kişinin kim olduğu ise siyaset kulislerinde merak konusu oldu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerine 5 ay kala tüm mevcut belediye başkanlarının çalışmaları, siyasi hamleleri, ziyaretleri, ziyaretçileri ve görüşme trafikleri kent kamuoyu tarafından dikkatle takip edilmeye başlandı..

İşte böylesi bir zaman diliminde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'den de dikkat çeken bir ziyaret hamlesi geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret eden ve kendsine günün anısına dokuma halsının yer aldığı bir tablo hediye eden Hamza Şayir o ziyareti sosyal medyadan "İstanbul Valisi Sn. Davut Gül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik." sözleri ile paylaştı..

Başkan şayir'in, Vali Gül'ü ziyaretinde ki amaç ve ziyaret esnasında yanında yer alan iki kişinin kim olduğu ise siyaset kulislerinde merak konusu oldu..
Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.