HAMZA ŞAYİR İMZAYI ATTIRDI; Herkese teşekkür etti

İlçeler 15.06.2022 - 10:49, Güncelleme: 15.06.2022 - 11:02
 

HAMZA ŞAYİR İMZAYI ATTIRDI; Herkese teşekkür etti

KOCAELİ HABERİ
Ankara'ya Çevre Bakanlığına giden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nda yapılacak olan  Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladı.. Hamza Şayir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Dilovamız’a ve Diliskelemiz’e Hayırlı olsun! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallemiz'de bulunan Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladık. Sıra, projemizi son sürat hayata geçirmeye geldi. Bu önemli proje için; Başta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, Projenin mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Sn. H. Abdullah Uçan ve çalışma arkadaşlarına, Ankara'da bize yol açan Kocaeli Milletvekillerimize Siyasi Desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve yönetimine, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve yönetimine ve süreci titizlikle takip edip, nihai amaca ulaştıran çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim"
KOCAELİ HABERİ

Ankara'ya Çevre Bakanlığına giden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nda yapılacak olan  Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladı..

Hamza Şayir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Dilovamız’a ve Diliskelemiz’e Hayırlı olsun! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallemiz'de bulunan Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladık. Sıra, projemizi son sürat hayata geçirmeye geldi. Bu önemli proje için; Başta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, Projenin mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Sn. H. Abdullah Uçan ve çalışma arkadaşlarına, Ankara'da bize yol açan Kocaeli Milletvekillerimize Siyasi Desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve yönetimine, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve yönetimine ve süreci titizlikle takip edip, nihai amaca ulaştıran çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.