HAMZA ŞAYİR DEVAM EDİYOR

İlçeler 17.08.2022 - 10:26, Güncelleme: 17.08.2022 - 10:34
 

HAMZA ŞAYİR DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçesi için geliştirdiği hizmet projelerini hayata geçirmeye  hayata geçirmeye devam ediyor. KMC Gurup ve Dilovası Belediyemiz ortak projesi olan Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesinin Temel Atma töreni dün Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehier Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın yanısıra çok sayıda vatandaşaın katılımı ile gerçekleştirildi. Temel öncesi zemine döşenen inşaat demirlerinin bağlantı çalışmalarına katılmak için iş yeleği giyerek deemir bağlayan milletvekili Cemil Yaman o anları "Ee bizim de çorbada tuzumuz olsun" esprisi ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçesi için geliştirdiği hizmet projelerini hayata geçirmeye  hayata geçirmeye devam ediyor.

KMC Gurup ve Dilovası Belediyemiz ortak projesi olan Ahmet Eren ve Huriye Eren Yaşlı bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesinin Temel Atma töreni dün Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Kocaeli Büyükşehier Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak'ın yanısıra çok sayıda vatandaşaın katılımı ile gerçekleştirildi.

Temel öncesi zemine döşenen inşaat demirlerinin bağlantı çalışmalarına katılmak için iş yeleği giyerek deemir bağlayan milletvekili Cemil Yaman o anları "Ee bizim de çorbada tuzumuz olsun" esprisi ile sosyal medyadan paylaştı..
Resim

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.