HAMZA ŞAYİR 16 YENİ ARACI TÖRENLE HİZMETE SOKTU

İlçeler 09.12.2022 - 11:23, Güncelleme: 09.12.2022 - 11:23
 

HAMZA ŞAYİR 16 YENİ ARACI TÖRENLE HİZMETE SOKTU

KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçildikten sonra "Yükselen Şehir Dilovası" şiari ile hizmetlerine start veren Dilovası Belediye Başkanı hamza Şayir bugün de belediyenin kendi öz kaynakları ile satın alınan 16 yeni aracı törenle hizmete soktu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,  MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray başta olmak üzere ilçe protokolü ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Dilovası Belediyesi önünde gerçekleştirilen "Dilovası Belediyesi Filosuna 16 yeni araç katma töreni"nde konuşan Başkan Hamza Şayir "Ne mutlu bizlere ki, sizlerin karşısına hep böyle güzel hizmetlerle çıkıyoruz. Geçtiğimi günlerde tüm Kocaelililerin hayranlıkla takip ettiği dört hizmet açılışını birden yaptık. Bugün ise Dilovası Belediyesi olarak kendi öz kaynaklarımız ile satın aldığımız  16 yeni hizmet aracını hizmete sokmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Öncelikle hizmet için yola çıktığımız ilk günden beri bize her zaman destek olan ve hep yanımızda olan Dilovası halkına ve sonra da bu hizmetleri hayata geçirmemizde emeği olan herkese ve yine her zaman destekreini bizden esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayım Tahir Büyükakın başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. YAŞAR ÇAKMAK'TAN ÖZEL TEŞEKKÜR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak,törende yaptığı konuşmada, Dilovasıne sürekli hizmet açılışları için gelmiş olmaktan ve basının da Dilovası'na göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunun altını çizdikten sonra "Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanımızı hayranlıkla izliyorum, sayısını yanlış hatırlamıyorsam bu kırk dördüncü hizmet tanıtım programı. Kendisine teşekkür ediyorum Allah nazarlrdan saklasın atom karınca gibi. Ak Partili diğer ilçe belediyelerimizde hep çalışıyor. Bu yeni araçların Dilovası ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruım" dedi.. KAYMAKAM KUBİLAY MUTLU OLDU Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay İİlçeye yapılan bu hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunun altını çizerek "İnşallah hep böyle güzel işler için bir araya sık sık geliriz. Başkanımız Hamza Şayir'in eğitime verdiği önem ve destek de ayrıca bizi mutlu ediyor. İlçe Milli Eğitim müdürü ile eğitimimizi daha da geliştirmenin arayışı içindeyiz. Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu araçlar ilçemize hayırlı olsun" dedi.. Konuşmaların ardından 16 yeni araç için toplu olarak kurdela kesimi yapıldı..
KOCAELİ HABERİ - Fırat Yucak

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçildikten sonra "Yükselen Şehir Dilovası" şiari ile hizmetlerine start veren Dilovası Belediye Başkanı hamza Şayir bugün de belediyenin kendi öz kaynakları ile satın alınan 16 yeni aracı törenle hizmete soktu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,  MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray başta olmak üzere ilçe protokolü ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Dilovası Belediyesi önünde gerçekleştirilen "Dilovası Belediyesi Filosuna 16 yeni araç katma töreni"nde konuşan Başkan Hamza Şayir "Ne mutlu bizlere ki, sizlerin karşısına hep böyle güzel hizmetlerle çıkıyoruz. Geçtiğimi günlerde tüm Kocaelililerin hayranlıkla takip ettiği dört hizmet açılışını birden yaptık. Bugün ise Dilovası Belediyesi olarak kendi öz kaynaklarımız ile satın aldığımız  16 yeni hizmet aracını hizmete sokmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Öncelikle hizmet için yola çıktığımız ilk günden beri bize her zaman destek olan ve hep yanımızda olan Dilovası halkına ve sonra da bu hizmetleri hayata geçirmemizde emeği olan herkese ve yine her zaman destekreini bizden esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayım Tahir Büyükakın başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

YAŞAR ÇAKMAK'TAN ÖZEL TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak,törende yaptığı konuşmada, Dilovasıne sürekli hizmet açılışları için gelmiş olmaktan ve basının da Dilovası'na göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunun altını çizdikten sonra "Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanımızı hayranlıkla izliyorum, sayısını yanlış hatırlamıyorsam bu kırk dördüncü hizmet tanıtım programı. Kendisine teşekkür ediyorum Allah nazarlrdan saklasın atom karınca gibi. Ak Partili diğer ilçe belediyelerimizde hep çalışıyor. Bu yeni araçların Dilovası ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruım" dedi..

KAYMAKAM KUBİLAY MUTLU OLDU

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay İİlçeye yapılan bu hizmetlerden dolayı çok mutlu olduğunun altını çizerek "İnşallah hep böyle güzel işler için bir araya sık sık geliriz. Başkanımız Hamza Şayir'in eğitime verdiği önem ve destek de ayrıca bizi mutlu ediyor. İlçe Milli Eğitim müdürü ile eğitimimizi daha da geliştirmenin arayışı içindeyiz. Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu araçlar ilçemize hayırlı olsun" dedi..

Konuşmaların ardından 16 yeni araç için toplu olarak kurdela kesimi yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.