ERDOĞAN GÜLHANE CAMİSİ'Nİ AÇTI

Gündem 28.01.2022 - 14:51, Güncelleme: 28.01.2022 - 14:51
 

ERDOĞAN GÜLHANE CAMİSİ'Nİ AÇTI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi içerisindeki Gülhane Camisi açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sağlık Bilimleri Üniversitemiz içerisinde muhteşem bir mescidin açılışını yapıyoruz. Burada emeği geçenleri şahsım, milletim adına özellikle tebrik ediyorum. Buranın yapımında Ziraat Katılım'ın ciddi bir emeği oldu. Burada böyle bir mabedin olması ve Sağlık Bilimleri Üniversitemizin manevi boyutunu güçlendiren bir eser olması bakımından çok önemli" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi içerisindeki Gülhane Camisi açılışında konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sağlık Bilimleri Üniversitemiz içerisinde muhteşem bir mescidin açılışını yapıyoruz. Burada emeği geçenleri şahsım, milletim adına özellikle tebrik ediyorum. Buranın yapımında Ziraat Katılım'ın ciddi bir emeği oldu. Burada böyle bir mabedin olması ve Sağlık Bilimleri Üniversitemizin manevi boyutunu güçlendiren bir eser olması bakımından çok önemli" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.