GEBZE'DE GÖZLER ONLARI ARADI, ONLAR NEDEN YOKTU?

Siyaset 13.01.2022 - 07:01, Güncelleme: 13.01.2022 - 07:01
 

GEBZE'DE GÖZLER ONLARI ARADI, ONLAR NEDEN YOKTU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli siyaset kulislerinde "Ak Parti Kocaeli'nin son aylarda yükselen siyasi yıldızı" olarak hem yerelde hem de Ankara'da Akl Parti  Genel Merkez düzeyinde kabul görürken, kendisine en büyük destek Gebze'de ki Trabzonlu hemşerilerinden geliyor.. Mahmut Civelek bu akşam Gebze MÜSİAD şübesi yönetim kurulu üyesi Ali Keskin'in daveti üzerine Gebze'ye gelerek, Gebze'nin ünlü Trabzonluları Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, Trabzonlular Drernek Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Fırtına Trabzonspor Traftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi  İsmail Keskin  ve Trabzonlu iş insanları Nurettin Aslan Türk, Katip Düzgün, Mehmet Keskin, İsmail Kaya, Umut Sağlam, Mehmet Öztürk ve Kadir Kaya ile bir araya geldi.. Gökhan Altıntaş bu buluşmayı sosyal medyadan "Bazen susmak gerekir, Fotoğraf konuşsun diye. Şampiyonlar ligi büyük başkan öncülüğünde" sözleri ile paylaştı.. GEBZE'DE GÖZLER ONLARI ARADI, ONLAR NEDEN YOKTU? Evet dün akşam Kocaeli'nin en ünlü Trabzonlusu olarak bilinen Mahmut Civelek, Gebze'nin en meşhur Trabzonluları ile bir araya geldi. Civelek'de Ak Partili idi ve bir araya geldiği Gebzeli Tarabzonluların çoğunluğu da Ak Partiliydi.. Lakin Gebze'de ki bu ünlü Trabzonlu Ak Partililer buluşmasında, en ünlü üç Trabzonlu Ak Partili yoktu; Ak Parti Kocaeli'nin Gebzeli il başkan yardımcısı Engin Güzel ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Revep Kaya ile Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç yoktu.. Ve siyaset kulisleri şu soruların cevabını merak etti; Neden yoktular? Çağrılmadılar mı? Çağrıldılar da, davete icabet mi etmediler?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli siyaset kulislerinde "Ak Parti Kocaeli'nin son aylarda yükselen siyasi yıldızı" olarak hem yerelde hem de Ankara'da Akl Parti  Genel Merkez düzeyinde kabul görürken, kendisine en büyük destek Gebze'de ki Trabzonlu hemşerilerinden geliyor..

Mahmut Civelek bu akşam Gebze MÜSİAD şübesi yönetim kurulu üyesi Ali Keskin'in daveti üzerine Gebze'ye gelerek, Gebze'nin ünlü Trabzonluları Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, Trabzonlular Drernek Başkanı Necdet Demirtaş, Gebze Fırtına Trabzonspor Traftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi  İsmail Keskin  ve Trabzonlu iş insanları Nurettin Aslan Türk, Katip Düzgün, Mehmet Keskin, İsmail Kaya, Umut Sağlam, Mehmet Öztürk ve Kadir Kaya ile bir araya geldi..

Gökhan Altıntaş bu buluşmayı sosyal medyadan "Bazen susmak gerekir, Fotoğraf konuşsun diye. Şampiyonlar ligi büyük başkan öncülüğünde" sözleri ile paylaştı..

GEBZE'DE GÖZLER ONLARI ARADI, ONLAR NEDEN YOKTU?

Evet dün akşam Kocaeli'nin en ünlü Trabzonlusu olarak bilinen Mahmut Civelek, Gebze'nin en meşhur Trabzonluları ile bir araya geldi. Civelek'de Ak Partili idi ve bir araya geldiği Gebzeli Tarabzonluların çoğunluğu da Ak Partiliydi..

Lakin Gebze'de ki bu ünlü Trabzonlu Ak Partililer buluşmasında, en ünlü üç Trabzonlu Ak Partili yoktu;
Ak Parti Kocaeli'nin Gebzeli il başkan yardımcısı Engin Güzel ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Revep Kaya ile Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç yoktu..

Ve siyaset kulisleri şu soruların cevabını merak etti;
Neden yoktular?
Çağrılmadılar mı?
Çağrıldılar da, davete icabet mi etmediler?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.