YAŞAR ALKAN VE İBRAHİM ÇİÇEK'TEN GAZETEMİZE ZİYARET
YAŞAR ALKAN VE İBRAHİM ÇİÇEK'TEN GAZETEMİZE ZİYARET
KOCAELİ HABERİ
Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan ve Gebze Belediyesi eski meclis üyesi İbrahim Çiçek, Kocaeli Haberi gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Yucak'ı ziyarete geldiler.
Fazilet Partisinin Gebze ve Çayırova Belediyesinde iktidarda olduğu 1994 yılında görev yapmış olan Gebze Bölgesinin tanınan ve sevilen siyasetçilerinden Yaşar Alkan ve Uzay Mutfak A.Ş. Yönetim kurulu başkanı İbrahim Çiçek ile Şimşekdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahiplerinden Tünay Şimşek bugün Kocaeli Haberi gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdiler..
Cengiz Yucak ile konukları arasında Gebze, Kocaeli ve Türkiye geneli üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşti.
Yaşar Alkan, İbrahim Çiçek ve Tünay Şimşek misafirperverliği, verimli ve keyifli sohbeti için Cengiz Yucak ve gazetemiz çalışanlarına teşekkür ederken, Cengiz Yucak'da bu nazik ziyareti için konuklarına teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
