YAKUP TÖRK DARICA SİYASETİNDE ROL ÇALIYOR

02.12.2020 - 11:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

YAKUP TÖRK DARICA SİYASETİNDE ROL ÇALIYOR

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasetin yazılı olmayan sabit kurallarından birisi de muhalif bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına muhataplığı veya ona yönelik olarak yapılacak olan muhalefetin öncülüğünü birinci derecede o muhalif partinin seçilmiş ilçe başkanının yapmasıdır. Eğer o muhalif partinin bir üyesi kendi ilçe başkanını aşarak belediye başkanı, milletvekili veya iktidar partisi ilçe başkanına muhatap olmaya kalkışırsa veya onlara yönelik olarak medyda yer alacak şekilde muhalefet yapmaya kalkışırsa bu "siyaseten rol çalmak" olur.. Darıca'da CHP eski belediye başkanı Yakup Törk'ün son zamanlarda kendi partisinin seçilmiş ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ı adeta yok sayarak veya aşmaya çalışarak Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a muhatap olmaya kalkışması ve ona yönelik muhalefete başlaması ve bunu da medya-sosyal medya aracılığı yaygınlaştırması "siyasette rol çalma" olarak algı buldu.. Bakın Yakup Törk bugün sosyal medya sayfasından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile ikendi CHP lçe başkanlığı döneminde çektirdiği bir fotoğraf karesi ile Başkan Bıyık'a nasıl seslendi; "Sorunlarını her daim kendimize dert ettiğimiz Darıcalılar için, Sayın Muzaffer Bıyık’a Çağrımdır... Gelin hep beraber zor durumda olan esnafımıza bir nebzede olsa destek olalım. Ak Partili Körfez belediyesinin yaptığı gibi kapanmalarla beraber zor günler geçiren esnafımıza 1.000 TL Nakit yardım yapalım... Bende böyle bir karar almanız durumunda belirteceğiniz hesaba şahsım adına 10.000 TL’sı (Onbintürklirası) Göndererek destek olacağıma söz veriyorum... Böyle günleri dayanışma içinde geçireceğiz.."

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Siyasetin yazılı olmayan sabit kurallarından birisi de muhalif bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına muhataplığı veya ona yönelik olarak yapılacak olan muhalefetin öncülüğünü birinci derecede o muhalif partinin seçilmiş ilçe başkanının yapmasıdır. Eğer o muhalif partinin bir üyesi kendi ilçe başkanını aşarak belediye başkanı, milletvekili veya iktidar partisi ilçe başkanına muhatap olmaya kalkışırsa veya onlara yönelik olarak medyda yer alacak şekilde muhalefet yapmaya kalkışırsa bu "siyaseten rol çalmak" olur..

Darıca'da CHP eski belediye başkanı Yakup Törk'ün son zamanlarda kendi partisinin seçilmiş ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ı adeta yok sayarak veya aşmaya çalışarak Ak Partili Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a muhatap olmaya kalkışması ve ona yönelik muhalefete başlaması ve bunu da medya-sosyal medya aracılığı yaygınlaştırması "siyasette rol çalma" olarak algı buldu..

Bakın Yakup Törk bugün sosyal medya sayfasından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile ikendi CHP lçe başkanlığı döneminde çektirdiği bir fotoğraf karesi ile Başkan Bıyık'a nasıl seslendi;

"Sorunlarını her daim kendimize dert ettiğimiz Darıcalılar için, Sayın Muzaffer Bıyık’a Çağrımdır... Gelin hep beraber zor durumda olan esnafımıza bir nebzede olsa destek olalım. Ak Partili Körfez belediyesinin yaptığı gibi kapanmalarla beraber zor günler geçiren esnafımıza 1.000 TL Nakit yardım yapalım... Bende böyle bir karar almanız durumunda belirteceğiniz hesaba şahsım adına 10.000 TL’sı (Onbintürklirası) Göndererek destek olacağıma söz veriyorum... Böyle günleri dayanışma içinde geçireceğiz.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.