VEYSEL TİPİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
VEYSEL TİPİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
KOCAELİ HABERİ
Bir dizi temas ve program için dün Kocaeli'ye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında "Türkiye’nin Huzuru Toplantısı" gerçekleştirildi..
Toplantıya Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir, Kocaeli AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın yanısıra Göç İdaresi Başkanı Hüseyin Kök, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Tezel, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Tuncay Batı, kaymakamlar ve kurumların temsilcileri katıldı.
Kocaeli'de huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla yapılan uygulamaların, çalışmaların ve İçişleri Bakanlığı koordinesinde düzenlenen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve iş birliği içindeki tüm kurumlara tebriklerini iletti.
VEYSEL TİPİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Kendisi bir dönem Kocaeli Emniyet Müdürü görevinde de bulunmuş olan Ak Partti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu bizzat katılım sağladığı "Türkiye’nin Huzuru Toplantısı"ndan sonra sosyal medyadan yayınladığı mesajda “Türkiye’nin Huzuru” toplantısı vesilesiyle İçişleri Bakanımız sayın Ali Yerlikaya’yı Kocaeli’de misafir ettik. Dün olduğu gibi bugün de Kocaeli’de asayiş yerinde, huzur ve güvenlik hizmetleri kararlılıkla sürüyor. Emek veren tüm güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
