BAŞKAN BÜYÜKAKIN ZOR GÜNLER İÇİN EN İYİSİNİ YAPTIRDI

Güncel 18.08.2021 - 22:46, Güncelleme: 18.08.2021 - 22:59
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ZOR GÜNLER İÇİN EN İYİSİNİ YAPTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç. Dr. Tahir Büyükakın, deprem, sel baskını, yangın v.s afet durumlarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verebilmesi için yaptırdıkları 2 Adet Mobil Afet Aracının özelliklerini sosyal medyadan şöyle tanıttı; [♦️] Günlük 12 bin kişilik üç çeşit yemek, 50 bin küçük ekmek üretilebiliyoruz. [♦️] Ekmek aracımızda hareket halindeyken üretim yapılabiliyoruz. [♦️] Elektrik olmasa da 5 gün boyunca jeneratörle yemek ve ekmek üretilebiliyoruz. [♦️] Araçlarımızda 4 ton temiz, 2 ton atık su tankı ve soğuk hava deposu bulunuyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Doç. Dr. Tahir Büyükakın, deprem, sel baskını, yangın v.s afet durumlarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verebilmesi için yaptırdıkları 2 Adet Mobil Afet Aracının özelliklerini sosyal medyadan şöyle tanıttı;

[♦️] Günlük 12 bin kişilik üç çeşit yemek, 50 bin küçük ekmek üretilebiliyoruz.
[♦️] Ekmek aracımızda hareket halindeyken üretim yapılabiliyoruz.
[♦️] Elektrik olmasa da 5 gün boyunca jeneratörle yemek ve ekmek üretilebiliyoruz.
[♦️] Araçlarımızda 4 ton temiz, 2 ton atık su tankı ve soğuk hava deposu bulunuyor.
Bir açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.