VALİ AKTAŞ YENİ OKULLAR İÇİN İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Güncel 30.03.2026 - 21:12, Güncelleme: 30.03.2026 - 21:12
 

VALİ AKTAŞ YENİ OKULLAR İÇİN İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Vali Aktaş, Okul Projelerinin Masaya Yatırıldığı Toplantıda İş İnsanlarımızla Bir Araya Geldi  Vali İlhami Aktaş, Gebze ilçesinde yapılması planlanan okul projelerine destek verecek olan oda başkanları, Kocaeli KOBİ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sekban ve diğer organize sanayi bölgesi başkanları ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın yanı sıra başta ilimizde bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve yetkilileri, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Sınırcı katıldı. Projelere ilişkin istişarelerin yapıldığı toplantıda, eğitim yatırımlarının bölgelerin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Aktaş, projenin hayata geçirilmesine destek verecek olan iş dünyamızın temsilcilerine teşekkür etti. 
KOCAELİ HABERİ

Vali Aktaş, Okul Projelerinin Masaya Yatırıldığı Toplantıda İş İnsanlarımızla Bir Araya Geldi 

Vali İlhami Aktaş, Gebze ilçesinde yapılması planlanan okul projelerine destek verecek olan oda başkanları, Kocaeli KOBİ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sekban ve diğer organize sanayi bölgesi başkanları ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, Vali İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın yanı sıra başta ilimizde bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve yetkilileri, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Sınırcı katıldı.

Projelere ilişkin istişarelerin yapıldığı toplantıda, eğitim yatırımlarının bölgelerin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Aktaş, projenin hayata geçirilmesine destek verecek olan iş dünyamızın temsilcilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.