VALİ AKTAŞ KOCAELİ'DEKİ ARDAHANLILARI YALNIZ BIRAKMADI
VALİ AKTAŞ KOCAELİ'DEKİ ARDAHANLILARI YALNIZ BIRAKMADI
KOCAELİ HABERİ
Vali Aktaş, “16. Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş Gecesi” Programına Katıldı
Vali İlhami Aktaş, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı münasebetiyle Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “16. Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş Gecesi” programına katıldı.
İzmit Kadıköy Düğün Salonunda düzenlenen programda, Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Alpay Aydemir tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş; Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıldönümünü kutlayarak; bu tür anmaların, geçmişte verilen mücadeleleri unutturmamak ve gelecek nesillere aktarmak için güçlü bir araç olduğunu belirtti.
Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Alpay Aydemir, Vali İlhami Aktaş’a katılımlarından dolayı teşekkür etti
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
