Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi?

Siyaset 25.10.2020 - 03:03, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.   Erdoğan, "AK Parti, Türkiye'nin 81 ilinde ne kadar güçlenirse ne kadar büyürse ne kadar milletimizle muhabbetini derinleştirirse ülke olarak geleceğimize o derece güvenle bakabiliriz. Hep söylediğim gibi Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın kaderi adeta bütünleşmiştir. Biz güçlü durdukça Türkiye de güçlü duracaktır, biz tökezledikçe Türkiye de ivme kaybedecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanKadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

 
Erdoğan, "AK Parti, Türkiye'nin 81 ilinde ne kadar güçlenirse ne kadar büyürse ne kadar milletimizle muhabbetini derinleştirirse ülke olarak geleceğimize o derece güvenle bakabiliriz. Hep söylediğim gibi Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın kaderi adeta bütünleşmiştir. Biz güçlü durdukça Türkiye de güçlü duracaktır, biz tökezledikçe Türkiye de ivme kaybedecektir" değerlendirmesinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.