TALİH KUŞU ONA KONDU

01.07.2019 - 17:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

TALİH KUŞU ONA KONDU

Milli Piyango özelleştirmesi için yetki Ernst&Young'a Türkiye Varlık Fonu'nun Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için danışmanlık firması Ernst&Young'a (EY) yetki verdiği belirtildi. Türkiye Varlık Fonu Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için danışmanlık firması EY'ye yetki verdi. Bloomberg HT'nin konuyla ilgili olarak ulaştığı üst düzey bir kaynak da söz konusu gelişmeyi doğruladı. Milli Piyango 2016'daki özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 2 milyar 755 milyon dolar bedelle Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu vermiş ancak ihale bedelini zamanında yatırmayınca satış iptal olmuştu. (Bloomberg)

Milli Piyango özelleştirmesi için yetki Ernst&Young'a
Türkiye Varlık Fonu'nun Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için danışmanlık firması Ernst&Young'a (EY) yetki verdiği belirtildi.
Türkiye Varlık Fonu Milli Piyango'nun özelleştirilmesi için danışmanlık firması EY'ye yetki verdi. Bloomberg HT'nin konuyla ilgili olarak ulaştığı üst düzey bir kaynak da söz konusu gelişmeyi doğruladı. Milli Piyango 2016'daki özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 2 milyar 755 milyon dolar bedelle Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu vermiş ancak ihale bedelini zamanında yatırmayınca satış iptal olmuştu. (Bloomberg)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.