SUÇ İÇİN KOCAELİ'Yİ TERCİH ETMİŞLER

Asayiş 17.11.2020 - 06:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SUÇ İÇİN KOCAELİ'Yİ TERCİH ETMİŞLER

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 02.11.2020 günü İlimiz İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinden iki erkek bir bayan şahsın iş yeri çalışanını oyalayarak Tırnakçılık yöntemiyle 1 adet altın zinciri çalan M.K,  S.G ve F.B isimli İran Uyruklu şüpheli şahıslar, 15.11.2020 günü Kartepe İlçesinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.. Şüpheli şahısların üzerlerinden çok sayıda Türk Lirası, Dolar, Euro ve İzmit İlçesindeki iş yerinde çalınan altın zincir ele geçirildi. Şüpheli şahısların İstanbul, Bursa, Yalova ve İzmir illerinde de benzer yöntemle olay gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra 16.11.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi..
KOCAELİ HABERİ Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce 02.11.2020 günü İlimiz İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerinden iki erkek bir bayan şahsın iş yeri çalışanını oyalayarak Tırnakçılık yöntemiyle 1 adet altın zinciri çalan M.K,  S.G ve F.B isimli İran Uyruklu şüpheli şahıslar, 15.11.2020 günü Kartepe İlçesinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı..

Şüpheli şahısların üzerlerinden çok sayıda Türk Lirası, Dolar, Euro ve İzmit İlçesindeki iş yerinde çalınan altın zincir ele geçirildi. Şüpheli şahısların İstanbul, Bursa, Yalova ve İzmir illerinde de benzer yöntemle olay gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra 16.11.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.