YENİDEN REFAH GEBZE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Siyaset 22.09.2021 - 18:10, Güncelleme: 22.09.2021 - 18:20
 

YENİDEN REFAH GEBZE'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısı, Gebze Kültür Merkezinde Genel Başkan Yardımcımız Bayram Sakartepe ve İl Başkanımız Mehmet Aras’ın katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Açılış Konuşmasını yapan YRP İlçe Başkanı Engin Kılıç,  Konuşmasında "On tane organize bölgesine sahip ve yaklaşık yüz bin işçinin istihdam edildiği Gebze’mizde tam teşekküllü bir devlet hastanesinin olmaması, insanların İstanbul ve İzmit’e yönlendiriliyor. Gün içinde milyona yaklaşan nüfusu ile trafik sorununun 20 yıllık iktidar partisinin Belediyesi tarafından giderilememiş olması sorundur." dedi ve son günlerde gündemde tartışılan Mermerciler Fuar Alanı projesine de değinen Engin Kılıç, Gebze’nin çehresini değiştirecek projeler ortaya konamadığını söyledi. Sonrasında İl Başkanı Mehmet Aras konuşmasında; "Bilindiği gibi, halkın içinde yaşayan bir siyasetçi olarak aylardan beri bir gerçeği her fırsatta dile getiriyorum. Halkımızın en önemli gündem maddesi hayat pahalılığıdır. Eğer bu şekilde devam ederse bir sonraki gündem aşırı yoksulluk ve yoksunluk olacak. Eğer yine de önlem alınmazsa maalesef bir sonraki gündem açlık olacaktır. Geçtiğimiz günlerde, ak parti meclis gurubu toplantısında, bir vatandaş, cumhurbaşkanının yüzüne karşı, açım, işsizim diye bağırdı. Erdoğan’ın duymazlıktan geldiği bu sesi, milletimiz çok iyi duymuştur. Ve yönünü Yeniden Refah Partisi ne dönmüştür.” dedi.. İlçe Divan’da son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe söz aldı. Bayram Sakartepe, 20'ye yakın milli siyaset kurulları ile hem hükümetin icraatlarını takip ettiklerini hem de milletin beklentilerinin, problemlerinin nasıl çözüleceği noktasında akademik çalışmalar yaptıklarını ayrıca her alanda projeler geliştirdiklerini kaydetti. İlçe Divan Toplantısı yeni katılan üyelere Rozet takma töreni ile sona erdi.
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısı, Gebze Kültür Merkezinde Genel Başkan Yardımcımız Bayram Sakartepe ve İl Başkanımız Mehmet Aras’ın katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Açılış Konuşmasını yapan YRP İlçe Başkanı Engin Kılıç,  Konuşmasında "On tane organize bölgesine sahip ve yaklaşık yüz bin işçinin istihdam edildiği Gebze’mizde tam teşekküllü bir devlet hastanesinin olmaması, insanların İstanbul ve İzmit’e yönlendiriliyor. Gün içinde milyona yaklaşan nüfusu ile trafik sorununun 20 yıllık iktidar partisinin Belediyesi tarafından giderilememiş olması sorundur." dedi ve son günlerde gündemde tartışılan Mermerciler Fuar Alanı projesine de değinen Engin Kılıç, Gebze’nin çehresini değiştirecek projeler ortaya konamadığını söyledi.

Sonrasında İl Başkanı Mehmet Aras konuşmasında; "Bilindiği gibi, halkın içinde yaşayan bir siyasetçi olarak aylardan beri bir gerçeği her fırsatta dile getiriyorum. Halkımızın en önemli gündem maddesi hayat pahalılığıdır. Eğer bu şekilde devam ederse bir sonraki gündem aşırı yoksulluk ve yoksunluk olacak. Eğer yine de önlem alınmazsa maalesef bir sonraki gündem açlık olacaktır. Geçtiğimiz günlerde, ak parti meclis gurubu toplantısında, bir vatandaş, cumhurbaşkanının yüzüne karşı, açım, işsizim diye bağırdı. Erdoğan’ın duymazlıktan geldiği bu sesi, milletimiz çok iyi duymuştur. Ve yönünü Yeniden Refah Partisi ne dönmüştür.” dedi..

İlçe Divan’da son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe söz aldı. Bayram Sakartepe, 20'ye yakın milli siyaset kurulları ile hem hükümetin icraatlarını takip ettiklerini hem de milletin beklentilerinin, problemlerinin nasıl çözüleceği noktasında akademik çalışmalar yaptıklarını ayrıca her alanda projeler geliştirdiklerini kaydetti.

İlçe Divan Toplantısı yeni katılan üyelere Rozet takma töreni ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.