SEZGİN BARAN KORKMAZ HEDİYE BİLGİSAYAR DAĞITIYOR

Röpotajlar 21.09.2020 - 03:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SEZGİN BARAN KORKMAZ HEDİYE BİLGİSAYAR DAĞITIYOR

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK SBK Holding Kurucu Başkanı EastWest International Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Baran Korkmaz twitter sayfasından yaptığı duyuru ile "Bu yıl Galatasaray üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan bilgisayar ihtiyacı olan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları benden." bilgisayar müjdesini verdi.. Gebzelilerin de yakından tanıdığı Karslı işadamı Sezgin Baran Korkmaz daha sonra yaptığı ikinci açıklamada "Kars,Ardahan,Iğdır,Ağrı,Artvin, Corum,Kastamonu,Ordu,Tunceli ve Sivas’tan sınava girip Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları adreslerine gönderilmek üzere hazır. Sayı sınırı yoktur!" dedi ve "Kars’tan sınava girip İstanbul Ünüversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerim bilgisayarlarını,Fakültenin değerli hocalarından Profesör Ali Paslı’dan teslim alabilirler. " diye adres gösterdi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK SBK Holding Kurucu Başkanı EastWest International Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Baran Korkmaz twitter sayfasından yaptığı duyuru ile "Bu yıl Galatasaray üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan bilgisayar ihtiyacı olan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları benden." bilgisayar müjdesini verdi..

Gebzelilerin de yakından tanıdığı Karslı işadamı Sezgin Baran Korkmaz daha sonra yaptığı ikinci açıklamada "Kars,Ardahan,Iğdır,Ağrı,Artvin, Corum,Kastamonu,Ordu,Tunceli ve Sivas’tan sınava girip Galatasaray Üniversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerimin bilgisayarları adreslerine gönderilmek üzere hazır. Sayı sınırı yoktur!" dedi ve "Kars’tan sınava girip İstanbul Ünüversitesi Hukuk fakültesini kazanan tüm kız kardeşlerim bilgisayarlarını,Fakültenin değerli hocalarından Profesör Ali Paslı’dan teslim alabilirler. " diye adres gösterdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.