SERVET GÜNAY ÇAYIROVA'NIN HAKKINI ALMAYA GİTTİ

Dünya 13.01.2021 - 18:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SERVET GÜNAY ÇAYIROVA'NIN HAKKINI ALMAYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova'nın yeni ilçe başkanı Servet Günay tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini nihayete erdirdikten sonra Çayırova'ya yatırımları çekmek için harekete geçti.. Bugün yönetim kuurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli İsu Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret eden Servet Günay, Çayırova için yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu.. Görüşmeden ve Çayırova için aldığı altyapı yatırım haberlerinden memnun kalan Başkan Günay  misafir perveliğinden dolayı müdür Sağlık'a teşekkür etti.. 

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Çayırova'nın yeni ilçe başkanı Servet Günay tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini nihayete erdirdikten sonra Çayırova'ya yatırımları çekmek için harekete geçti..

Bugün yönetim kuurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli İsu Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret eden Servet Günay, Çayırova için yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu..

Görüşmeden ve Çayırova için aldığı altyapı yatırım haberlerinden memnun kalan Başkan Günay  misafir perveliğinden dolayı müdür Sağlık'a teşekkür etti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.