Fikri Işık için kim ''Kocaeli MİLLİ Gururu'' demişti?

Siyaset 23.12.2021 - 04:29, Güncelleme: 23.12.2021 - 04:29
 

Fikri Işık için kim ''Kocaeli MİLLİ Gururu'' demişti?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ın Milli Savunma Bakanlığı döneminde muhtemelen bir tatbikat anı veya bir törende çektirmiş olduğu yukardaki fotoğraf karesini dönemin Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 31 Mayıs 2016 tarihinde  sosyal medya facebook sayfasından "Kocaeli MİLLİ Gururu Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık" notu ile paylaşmıştı.. Şemsettin Ceyhan'ın bu paylaşımı tam 126 kişi tarafından paylaşılırken, 972 kişinin beğenisini ve 11 kişinin de lehte yorumunu almıştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ın Milli Savunma Bakanlığı döneminde muhtemelen bir tatbikat anı veya bir törende çektirmiş olduğu yukardaki fotoğraf karesini dönemin Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 31 Mayıs 2016 tarihinde  sosyal medya facebook sayfasından "Kocaeli MİLLİ Gururu Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık" notu ile paylaşmıştı..

Şemsettin Ceyhan'ın bu paylaşımı tam 126 kişi tarafından paylaşılırken, 972 kişinin beğenisini ve 11 kişinin de lehte yorumunu almıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.