KOCAELİ VALİLİĞİNDEN YENİ KAR UYARISI

Güncel 22.01.2022 - 19:51, Güncelleme: 22.01.2022 - 19:51
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN YENİ KAR UYARISI

KOCAELİ HABERİ
Bölgemizin Doğusunda Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Yapılan son değerlendirmelere göre; 23.01.2022 Pazar günü ilk saatlerden itibaren Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde aralıklı ve yerel kuvvetli     (10-20 cm ), yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı bekleniyor. Yoğun kar yağışlarıyla birlikte buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Bölgemizin Doğusunda Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Yapılan son değerlendirmelere göre; 23.01.2022 Pazar günü ilk saatlerden itibaren Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde aralıklı ve yerel kuvvetli     (10-20 cm ), yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı bekleniyor.

Yoğun kar yağışlarıyla birlikte buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.