SARITOPRAKLARIN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 14.03.2020 - 21:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SARITOPRAKLARIN MUTLU GÜNÜ

kH/CENGİZYÜCAK Gebze'nin tanınmıç iş ve siyaset isimlerinden birisi olan İlhami Sarıtprak'ın oğlu ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Özgür Sarıtoprak bu akşam gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreninde Hilal Zorba ile yaşamını birleştirdi.. Nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün gerçekleştirdiği düğün törenine başta CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, CHP Kocaeli il başkanı Harun Yıldızlı ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak Sarıtoprak ve Zorba ailelerinin sevinçlerine ortak oldular.. . Haberpi.com olarak genç ç.fte bir ömür boyu mutluluklar dileriz...

kH/CENGİZYÜCAK Gebze'nin tanınmıç iş ve siyaset isimlerinden birisi olan İlhami Sarıtprak'ın oğlu ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Özgür Sarıtoprak bu akşam gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreninde Hilal Zorba ile yaşamını birleştirdi..

Nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün gerçekleştirdiği düğün törenine başta CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, CHP Kocaeli il başkanı Harun Yıldızlı ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak Sarıtoprak ve Zorba ailelerinin sevinçlerine ortak oldular..
.
Haberpi.com olarak genç ç.fte bir ömür boyu mutluluklar dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.