ŞAHİN TALUS BAŞKANLIĞA ELVEDA, VEKİLLİĞE MERHABA HAZIRLIĞINDA

Siyaset 06.11.2026 - 14:15, Güncelleme: 06.11.2026 - 14:15
 

ŞAHİN TALUS BAŞKANLIĞA ELVEDA, VEKİLLİĞE MERHABA HAZIRLIĞINDA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2027 yılı sonlarında yapılması beklenen erken genel seçimde Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinde yer alması beklenen Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, il başkanlığına veda ve milletvekili adaylığına merhaba hazırlıklarına başladı.. Ak Parti Kocaeli'nin tüm ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret etmeye başlayan Şahin Talus dün Gebze ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra bugün de Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret ederken, Başkan Talus'un çiçek demetleri ile karşılanması dikkatlerden kaçmıyor.. Dr.Şahin Talus, Karamürsel'den yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Bugün Karamürsel ilçemizdeyiz. İlçe Başkanlığımızda, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek teşkilat çalışmalarımızı, saha gündemini ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalarımızı değerlendirdik. Karamürsel’imiz için birlik ve koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2027 yılı sonlarında yapılması beklenen erken genel seçimde Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinde yer alması beklenen Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, il başkanlığına veda ve milletvekili adaylığına merhaba hazırlıklarına başladı..

Ak Parti Kocaeli'nin tüm ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret etmeye başlayan Şahin Talus dün Gebze ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra bugün de Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret ederken, Başkan Talus'un çiçek demetleri ile karşılanması dikkatlerden kaçmıyor..

Dr.Şahin Talus, Karamürsel'den yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Bugün Karamürsel ilçemizdeyiz. İlçe Başkanlığımızda, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek teşkilat çalışmalarımızı, saha gündemini ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalarımızı değerlendirdik. Karamürsel’imiz için birlik ve koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
haber odası ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.