SAADET PARTİSİ DARICA'DAN DUYARLI UYARI

Siyaset 02.01.2021 - 07:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAADET PARTİSİ DARICA'DAN DUYARLI UYARI

KOCAELİ HABERİ Saadet Partisi Darıca ​İlçe Başkan Yardımcısı ve STK ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mustafa Gül'den dikkat çeken bir uyarı yapıldı! Darıca Saadet Partisi STK ve Halkla İlişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Mustafa Gül’ün yaptığı açıklama şu şekilde; "İlçemizde yapılan sosyal destek çalışmalarını ilgi ile ve beğenerek takip ediyoruz.en üst kademeden ,en alta bu çalışmalarda maddi,manevi ve fiziki olarak emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel çalışmalarda dikkatimi çeken bir hususun altını çizmeyide kendime bir borç biliyorum. yeri geldiğinde bu konuda nazım geçenleride uyarmaktan geri durmuyorum. Yapılan yardımların desteklerin kesinlikle olması gerektiği ve  aynı şekilde devam etmesi kanaatindeyim. Yalnız bu çalışmaları yaparken ihtiyaç  sahibi kardeşlerimize yardım paketini verirken çekilen fotoğrafları kamuoyuyla paylaşıp bu kardeşlerimizi eşinin,dostunun,arkadaşının karşısında zor duruma düşürüp onları ikinci bir üzüntüye düşürmeyelim. Fotoğraflamaya karşı değilim , fotoğraflayalım  kendi arşivimizde olsun.Paylaşım yapacaksak eğer o kardeşlerimizin yüzlerinin görünmemesi için gerekli hassasiyeti gösterelim. Bu konuda Peygamber Efendimiz (S.A.V)in ‘’Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek ‘’ hadis-i şerifi apaçık ortadayken bu paylaşımları görmek insanları üzmekten başka işe yaramıyor. Yetkililerimizden bu hususun titizlikle incelenip bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha hassas davranılmasını istirham ediyorum. Tekraren çalışmalarda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Saygılarımla."                   

KOCAELİ HABERİ Saadet Partisi Darıca ​İlçe Başkan Yardımcısı ve STK ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mustafa Gül'den dikkat çeken bir uyarı yapıldı!

Darıca Saadet Partisi STK ve Halkla İlişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Mustafa Gül’ün yaptığı açıklama şu şekilde;
"İlçemizde yapılan sosyal destek çalışmalarını ilgi ile ve beğenerek takip ediyoruz.en üst kademeden ,en alta bu çalışmalarda maddi,manevi ve fiziki olarak emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel çalışmalarda dikkatimi çeken bir hususun altını çizmeyide kendime bir borç biliyorum. yeri geldiğinde bu konuda nazım geçenleride uyarmaktan geri durmuyorum.

Yapılan yardımların desteklerin kesinlikle olması gerektiği ve  aynı şekilde devam etmesi kanaatindeyim. Yalnız bu çalışmaları yaparken ihtiyaç  sahibi kardeşlerimize yardım paketini verirken çekilen fotoğrafları kamuoyuyla paylaşıp bu kardeşlerimizi eşinin,dostunun,arkadaşının karşısında zor duruma düşürüp onları ikinci bir üzüntüye düşürmeyelim. Fotoğraflamaya karşı değilim , fotoğraflayalım  kendi arşivimizde olsun.Paylaşım yapacaksak eğer o kardeşlerimizin yüzlerinin görünmemesi için gerekli hassasiyeti gösterelim.

Bu konuda Peygamber Efendimiz (S.A.V)in ‘’Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek ‘’ hadis-i şerifi apaçık ortadayken bu paylaşımları görmek insanları üzmekten başka işe yaramıyor. Yetkililerimizden bu hususun titizlikle incelenip bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha hassas davranılmasını istirham ediyorum. Tekraren çalışmalarda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Saygılarımla."
                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.