RECEP KAYA KÖYÜ ÖNDER'E EMANET ETTİ

Siyaset 25.12.2020 - 15:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA KÖYÜ ÖNDER'E EMANET ETTİ

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Cumaköy teşkilat temsilciliğine köyde tanınan ve sevilen iş adamı Hüseyin Önder'i atadı.. Başkan Kaya, Hüseyin Önder'e yetki belgesini teslim ettikten sonra "2023 yolunda Cumaköy Mahalle Başkanlığı Hüseyin Önder Başkanımıza hayırlı olsun. Tebrik ediyor başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Cumaköy teşkilat temsilciliğine köyde tanınan ve sevilen iş adamı Hüseyin Önder'i atadı..

Başkan Kaya, Hüseyin Önder'e yetki belgesini teslim ettikten sonra "2023 yolunda Cumaköy Mahalle Başkanlığı Hüseyin Önder Başkanımıza hayırlı olsun. Tebrik ediyor başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.