İLYAS ŞEKER VE ZEKİ AYGÜN'DEN KOCALİ'YE MÜJDE

Siyaset 06.01.2022 - 18:52, Güncelleme: 06.01.2022 - 18:52
 

İLYAS ŞEKER VE ZEKİ AYGÜN'DEN KOCALİ'YE MÜJDE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün Ankara'ya giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.. Başkan Zeki Aygün ile Bakan Pekedmirli arasında günün anısına hediyeleşme takdiminin ardından yapılan görüşmeyi ve alınan neticeyi sosyal medya sayfasından paylaşan İlyas Şeker "Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sn.Bekir Pakdemirli'yi ziyaretimizde Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projemizin onayını aldık. Derince'mize hayırlı olsun..." açıklamasında bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bugün Ankara'ya giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti..

Başkan Zeki Aygün ile Bakan Pekedmirli arasında günün anısına hediyeleşme takdiminin ardından yapılan görüşmeyi ve alınan neticeyi sosyal medya sayfasından paylaşan İlyas Şeker "Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Sn.Bekir Pakdemirli'yi ziyaretimizde Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı projemizin onayını aldık. Derince'mize hayırlı olsun..." açıklamasında bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.