O Gebze Fatih Hastanesinde koronayı yendi

19.04.2020 - 18:00, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O Gebze Fatih Hastanesinde koronayı yendi

Gebze Fatih Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Demir, koronavirüse yakalanmıştı. Bir süre ilçedeki bir yurtta gözetim altında tutulan ve tedavi edilen Ahmet Demir, tedaviye cevap verdi ve Koronavirüs'ü yendi.  Ahmet Demir, bu haberi, "Bugün itibari ile COVİD-19 değerim negatıf çikmiştir arayan mesaj atan tum sevdiklerime ve sevenlere teşekkür ederim" ifadeleriyle verdi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Demir, koronavirüse yakalanmıştı. Bir süre ilçedeki bir yurtta gözetim altında tutulan ve tedavi edilen Ahmet Demir, tedaviye cevap verdi ve Koronavirüs'ü yendi. 

Ahmet Demir, bu haberi, "Bugün itibari ile COVİD-19 değerim negatıf çikmiştir arayan mesaj atan tum sevdiklerime ve sevenlere teşekkür ederim" ifadeleriyle verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.