NAİL ÇİLER SAFINI AÇIKLADI

Siyaset 30.06.2025 - 09:19, Güncelleme: 30.06.2025 - 09:25
 

NAİL ÇİLER SAFINI AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ne butlan olacak ne kayyum olacak, olsa dahi partiyi seçilmeyen kimseye teslim etmeyeceğiz. Ancak bu yapılanlar yüzünden olan partiye olacak. Partisini seven kim varsa bu akıl tutulmasından uzak dursun" dedi. CHP Kocaeli Milletvekili, Gebze Ticaret Odası Onursal Başkanı ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Nail Çiler sosyal medyadan yaptığı açıklamada Genel Başkanı Özgür Özel'in yanında olduğunu şu ifadelerle paylaştı; "Emeklilerimiz açlık sınırınının altında hayatta kalmaya çalışırken, gençlerimiz işsizlikle, öğrencilerimiz fırsat eşitsizlikleriyle, işçilerimiz yoksullukla, esnafımız kredi borçlarıyla, sanayicimiz maliyet baskısıyla, çiftçimiz nice zorluklarla mücadele ederken, seçilmiş belediye başkanlarımız ve bürokratlarımız terazisi şaşmış adalet düzeninde tutsak edilirken; tüm bu yaşananlara karşı ses yükselten bir muhalefet partisinin sesini hukuk dışı yöntemlerle kısabilmek mümkün değildir. İtiraza konu edilmeksizin kesinleşen kurultay sonuçları asliye hukuk mahkemeleri tarafından kaldırılamaz, partimize kayyum atanamaz! Cumhuriyet Halk Partisi'ni hukuku araçsallaştırarak yıpratmaya çalışanlara karşı vereceğimiz en güzel yanıt birlik ve beraberliğimizdir. Bizler Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde vatandaşlarımızın sesi olmaktan ve mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz."
KOCAELİ HABERİ

CHP kurultayının iptali davası bugün görülüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ne butlan olacak ne kayyum olacak, olsa dahi partiyi seçilmeyen kimseye teslim etmeyeceğiz. Ancak bu yapılanlar yüzünden olan partiye olacak. Partisini seven kim varsa bu akıl tutulmasından uzak dursun" dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili, Gebze Ticaret Odası Onursal Başkanı ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Nail Çiler sosyal medyadan yaptığı açıklamada Genel Başkanı Özgür Özel'in yanında olduğunu şu ifadelerle paylaştı;

"Emeklilerimiz açlık sınırınının altında hayatta kalmaya çalışırken, gençlerimiz işsizlikle, öğrencilerimiz fırsat eşitsizlikleriyle, işçilerimiz yoksullukla, esnafımız kredi borçlarıyla, sanayicimiz maliyet baskısıyla, çiftçimiz nice zorluklarla mücadele ederken, seçilmiş belediye başkanlarımız ve bürokratlarımız terazisi şaşmış adalet düzeninde tutsak edilirken; tüm bu yaşananlara karşı ses yükselten bir muhalefet partisinin sesini hukuk dışı yöntemlerle kısabilmek mümkün değildir. İtiraza konu edilmeksizin kesinleşen kurultay sonuçları asliye hukuk mahkemeleri tarafından kaldırılamaz, partimize kayyum atanamaz! Cumhuriyet Halk Partisi'ni hukuku araçsallaştırarak yıpratmaya çalışanlara karşı vereceğimiz en güzel yanıt birlik ve beraberliğimizdir. Bizler Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde vatandaşlarımızın sesi olmaktan ve mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.