MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU ONLARIN GELECEĞİ İÇİN DÜSSELDORF'TA

23.10.2020 - 06:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU ONLARIN GELECEĞİ İÇİN DÜSSELDORF'TA

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili veTBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu kçocuklarımızın geleceğine yönelik yaptığı çalışmalara kapsamında başta "Koruyucu Ailele sistemi" olmak üzere konu ile ilgili bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Almanya'ya gitti..  Milletvekili Katırcıoğlu inceleme ve izlenimlerini şu ifadelerle paylaştı; "Örnek Koruyucu Ailelerimiz ile Düsseldorf Aile Ateşeliğinde istişare ettik. İki yetişkin çocuğu varken, bir buçuk yaşında bir Alman çocuğunu himayelerine aldılar. Üstelik çocuk zihinsel engelliydi. Şimdi 8 yaşında... Hikayelerini anlatırken ailenin gözleri pırıl pırıl ışıl ışıldı.  Mutluluklarını ve iç huzurlarını kelimelerle anlatmak mümkün değil. Diğer koruyucu aile ise; Üç yetişkin kız çocuğu olan aile iki erkek çocuğu himayelerinde büyüttüler. İlk çocukları, İyi bir eğitim ile Alman polisi oldu. Evlendirdiler ve bir yaşında oğlu var. İkinci çocukları ise; Bebeklik travmaları çok derin ve hiperaktif bir çocuk. Eğitim hayatını başarıyla tamamlaması için çok büyük uğraş içindeler. Hikayelerini “Keşke daha önce koruyucu aile olsaydık” cümlesiyle bitirdiler. Sevginin çözmeyeceği hiç bir sorun Aşamayacağı hiç bir engel yoktur. Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla gönüllerini ve yuvalarını açan koca yürekli aileleri gıpta ile dinledim. Adanmış hayatları ile her birimize insanlık dersleri veriyorlar. Peygamber Efendimiz (as) müjdesine nail olan bu ailelerin sayılarının artması içine ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sevgiye hasret ve muhtaç. Yuva hayali ile yaşayan bu çocuklar için koruyucu aile olmalıyız.

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Milletvekili veTBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu kçocuklarımızın geleceğine yönelik yaptığı çalışmalara kapsamında başta "Koruyucu Ailele sistemi" olmak üzere konu ile ilgili bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Almanya'ya gitti.. 

Milletvekili Katırcıoğlu inceleme ve izlenimlerini şu ifadelerle paylaştı;
"Örnek Koruyucu Ailelerimiz ile Düsseldorf Aile Ateşeliğinde istişare ettik. İki yetişkin çocuğu varken, bir buçuk yaşında bir Alman çocuğunu himayelerine aldılar. Üstelik çocuk zihinsel engelliydi. Şimdi 8 yaşında...

Hikayelerini anlatırken ailenin gözleri pırıl pırıl ışıl ışıldı.  Mutluluklarını ve iç huzurlarını kelimelerle anlatmak mümkün değil.

Diğer koruyucu aile ise;
Üç yetişkin kız çocuğu olan aile iki erkek çocuğu himayelerinde büyüttüler. İlk çocukları, İyi bir eğitim ile Alman polisi oldu. Evlendirdiler ve bir yaşında oğlu var.

İkinci çocukları ise;
Bebeklik travmaları çok derin ve hiperaktif bir çocuk. Eğitim hayatını başarıyla tamamlaması için çok büyük uğraş içindeler. Hikayelerini “Keşke daha önce koruyucu aile olsaydık” cümlesiyle bitirdiler.

Sevginin çözmeyeceği hiç bir sorun Aşamayacağı hiç bir engel yoktur. Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla gönüllerini ve yuvalarını açan koca yürekli aileleri gıpta ile dinledim. Adanmış hayatları ile her birimize insanlık dersleri veriyorlar.

Peygamber Efendimiz (as) müjdesine nail olan bu ailelerin sayılarının artması içine ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sevgiye hasret ve muhtaç. Yuva hayali ile yaşayan bu çocuklar için koruyucu aile olmalıyız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.