METİN FEYZİOĞLU'NA YENİ GÖREV

Siyaset 25.10.2024 - 08:47, Güncelleme: 25.10.2024 - 09:06
 

METİN FEYZİOĞLU'NA YENİ GÖREV

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla azı büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete’de yayınlandı. Barolar Birliği başkanlığı seçimini kaybettikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarfından KKTC Büyükelçisi yapılan Metin Feyzioğlu, bu kez de Egemen Bağış'ın yerine Çek Cumhuriyet'ne Prag büyükelçisi olarak atandı. Beş ülkenin büyükelçilerine atamalar yapıldı; Türkiye’nin Slovenya Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşcıoğlu, Bahreyn Büyükelçiliği’ne Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı. Türkiye’nin yeni Bahreyn Büyükelçisi Koytak, Mayıs 2016 – Temmuz 2018 arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev yapan Fatma Betül Sayan Kaya’nın kardeşi. Çek Cumhuriyeti büyükelçisi Feyzioğlu Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi de Metin Feyzioğlu oldu. Feyzioğlu, Kasım 2022’de Lefkoşa Büyükelçiliği’ne atanmıştı. Türkiye’nin Zambiya Büyükelçiliği’ne Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle, İsviçre Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu getirildi.    
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla azı büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete’de yayınlandı. Barolar Birliği başkanlığı seçimini kaybettikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarfından KKTC Büyükelçisi yapılan Metin Feyzioğlu, bu kez de Egemen Bağış'ın yerine Çek Cumhuriyet'ne Prag büyükelçisi olarak atandı.

Beş ülkenin büyükelçilerine atamalar yapıldı;

Türkiye’nin Slovenya Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşcıoğlu, Bahreyn Büyükelçiliği’ne Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı.

Türkiye’nin yeni Bahreyn Büyükelçisi Koytak, Mayıs 2016 – Temmuz 2018 arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev yapan Fatma Betül Sayan Kaya’nın kardeşi.

Çek Cumhuriyeti büyükelçisi Feyzioğlu
Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi de Metin Feyzioğlu oldu. Feyzioğlu, Kasım 2022’de Lefkoşa Büyükelçiliği’ne atanmıştı.

Türkiye’nin Zambiya Büyükelçiliği’ne Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle, İsviçre Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu getirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.