Meteorolojiden 'sağanak' ve 'sis' uyarısı

15.11.2020 - 09:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Meteorolojiden 'sağanak' ve 'sis' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesi başta olmak üzere birçok bölge için sağanak yağış ve sis uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre; yurdun kuzey ve patı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu ile Orta ve Batı Karadeniz kıyıları, Trabzon ve Balıkesir çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Bu akşam saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Meteorolojinin aktardığına göre bazı illerde günün en yüksek sıcaklıkları şöyle: İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15 Ankara: Parçalı bulutlu 14 İzmir: Parçalı bulutlu 19 Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 17 Adana: Parçalı bulutlu 24 Bursa: Parçalı ve bulutlu sabah saatlerinde sağanak yağışlı 15

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara bölgesi başta olmak üzere birçok bölge için sağanak yağış ve sis uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre; yurdun kuzey ve patı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu ile Orta ve Batı Karadeniz kıyıları, Trabzon ve Balıkesir çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Bu akşam saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteorolojinin aktardığına göre bazı illerde günün en yüksek sıcaklıkları şöyle:
İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15
Ankara: Parçalı bulutlu 14
İzmir: Parçalı bulutlu 19
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 17
Adana: Parçalı bulutlu 24
Bursa: Parçalı ve bulutlu sabah saatlerinde sağanak yağışlı 15

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.