2021'İN SON ALKIŞI ONLARA

İlçeler 01.01.2022 - 00:27, Güncelleme: 01.01.2022 - 00:27
 

2021'İN SON ALKIŞI ONLARA

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin tüm ilçelerinde hepimiz evlerimizin ve iş yerlerimizin musluklarından şakır şıkır akan suyu içip temizlik ihtiyaçlarımızı giderirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU ekipleri ise o suyun kesintisiz akması için 7/24 gece gündüz, yaz kış demeden mücadele veriyor.. Darıca İSU Şübe Müdürü İsmet Topal o çalışmadan bir kareyi 2021'in son gününde "Abdi ipekçi Mahallesi 1569/1 sokak üzerindeki şebeke arızamıza anlık mudahale ediyoruz." açıklaması ile paylaştı.. Biz de buradan 2021'in son alkışını kendilerine gönderiyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin tüm ilçelerinde hepimiz evlerimizin ve iş yerlerimizin musluklarından şakır şıkır akan suyu içip temizlik ihtiyaçlarımızı giderirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU ekipleri ise o suyun kesintisiz akması için 7/24 gece gündüz, yaz kış demeden mücadele veriyor..

Darıca İSU Şübe Müdürü İsmet Topal o çalışmadan bir kareyi 2021'in son gününde "Abdi ipekçi Mahallesi 1569/1 sokak üzerindeki şebeke arızamıza anlık mudahale ediyoruz." açıklaması ile paylaştı..

Biz de buradan 2021'in son alkışını kendilerine gönderiyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.