Kocaelispor'a sürpriz Başkan adayı

10.06.2019 - 22:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaelispor'a sürpriz Başkan adayı

Kocaelispor kongresi öncesi iş adamı Volkan Özön, yarın adaylığımı ilan edecek.  Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı. 14 Haziran’da yaıalcak olan kongre öncesi beklen isim adaylığı ilan edecek. Kocaelispor'un mevcut yönetiminden istifa eden İş adamı Volkan Özön, yarın Kocaelispor başkan adaylığını kamuoyuna duyuracak. Özön, yarın saat 19:00’da Gölkaypark’ta bulunan Doğa Restaurant’ta adaylığını açıklayacak. Özön'e karşı başka bir ismin aday olması da beklenmiyor. Kocaeli Koz

Kocaelispor kongresi öncesi iş adamı Volkan Özön, yarın adaylığımı ilan edecek. 
Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı. 14 Haziran’da yaıalcak olan kongre öncesi beklen isim adaylığı ilan edecek. Kocaelispor'un mevcut yönetiminden istifa eden İş adamı Volkan Özön, yarın Kocaelispor başkan adaylığını kamuoyuna duyuracak. Özön, yarın saat 19:00’da Gölkaypark’ta bulunan Doğa Restaurant’ta adaylığını açıklayacak. Özön'e karşı başka bir ismin aday olması da beklenmiyor.
Kocaeli Koz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.