KOCAELİ'YE SARI ALARM VERİLDİ!

22.06.2020 - 18:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'YE SARI ALARM VERİLDİ!

Meteoroloji ilimizde etkili olacak yağışlar için uyarıda bulundu Birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle ilimizde çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Bazı yolların da göle dönmesi nedeniyle ulaşımda aksaklıklar oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir uyarı geldi. Kocaeli'de etkili olması beklenen yağış için Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 9 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 9 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Marmara’nın Güney ve Doğusu le Trakya’da beklenen yerel ve kuvvetli yağışlar; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da hayatı olumsuz etkileyecek. Uzmanlar vatandaşlara uyarılarda bulundu  

Meteoroloji ilimizde etkili olacak yağışlar için uyarıda bulundu

Birkaç gündür etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle ilimizde çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Bazı yolların da göle dönmesi nedeniyle ulaşımda aksaklıklar oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir uyarı geldi.

Kocaeli'de etkili olması beklenen yağış için Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 9 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 9 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Marmara’nın Güney ve Doğusu le Trakya’da beklenen yerel ve kuvvetli yağışlar; Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da hayatı olumsuz etkileyecek. Uzmanlar vatandaşlara uyarılarda bulundu
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.