KOCAELİ VE GEBZE JANDARMASINDAN BÜYÜK OPERASYON

Dünya 29.07.2020 - 09:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ VE GEBZE JANDARMASINDAN BÜYÜK OPERASYON

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli İl J.K.lıgı KOM Şube Müdürlüğü ve Gebze İlçe J.K.lığı ekipleri ile müşterek olarak Gebze TEM otoyolu Muallimköy Mahallesi Mevkiinde dün akşam saat: 17:30'da gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri 150 bin TL olan uyuşturcu ele geçirildi.. Kocaeli İl J.K.lıgı KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucuyla mücadele kapsamında, E.G. isimli şahsın 28.07.2920 günü 70 EU 183 plakalı Iveco marka araç ile Van ilinden Kocaeli iline yüksek miktarda uyuşturucu madde getireceği duyumunun alınması üzerine Gebze nöbetçi Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden Gebze İlçe J.K.lığı ekipleri ile müşterek olarak 28.07.2020 günü TEM otoyolu Muallimköy kavşağında bahse konu araç durdurulmuş olup, yapılan arama neticesinde toplam (15) adet pet şişe içine sıkıştırılmış halde (8.060) gram toz esrar ele geçirilmiştir. Olayla İlgili Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusundaa muhafaza altına alınarak, şüpheli E. G. isimli şahıs gözaltına alındı. E.G'nin tamamlanan tahkikat evrakları ile mevcutlu olarak bugün adli makamlara sevk edileceği belirtildi.. Öte yandan uyuşturucuyu bulan Sıtma isimli köpeğin geçen yıl Kayseriden Gebze'ye tayin olduğu öğrenildi..

KH/CENGİZYUCAK Kocaeli İl J.K.lıgı KOM Şube Müdürlüğü ve Gebze İlçe J.K.lığı ekipleri ile müşterek olarak Gebze TEM otoyolu Muallimköy Mahallesi Mevkiinde dün akşam saat: 17:30'da gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri 150 bin TL olan uyuşturcu ele geçirildi..

Kocaeli İl J.K.lıgı KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucuyla mücadele kapsamında, E.G. isimli şahsın 28.07.2920 günü 70 EU 183 plakalı Iveco marka araç ile Van ilinden Kocaeli iline yüksek miktarda uyuşturucu madde getireceği duyumunun alınması üzerine Gebze nöbetçi Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden Gebze İlçe J.K.lığı ekipleri ile müşterek olarak 28.07.2020 günü TEM otoyolu Muallimköy kavşağında bahse konu araç durdurulmuş olup, yapılan arama neticesinde toplam (15) adet pet şişe içine sıkıştırılmış halde (8.060) gram toz esrar ele geçirilmiştir. Olayla İlgili Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusundaa muhafaza altına alınarak, şüpheli E. G. isimli şahıs gözaltına alındı.

E.G'nin tamamlanan tahkikat evrakları ile mevcutlu olarak bugün adli makamlara sevk edileceği belirtildi..

Öte yandan uyuşturucuyu bulan Sıtma isimli köpeğin geçen yıl Kayseriden Gebze'ye tayin olduğu öğrenildi..
Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'T T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.