KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Güncel 15.08.2026 - 11:59, Güncelleme: 15.08.2026 - 11:59
 

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Kandıra Kaymakamlığı Basın Duyurusu Kandıra Kaymakamlığınca; olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle 15.08.2026 Cumartesi günü saat 10.00 itibarıyla Kandıra ilçemizde bulunan Kovanağzı, Kumcağız, Kerpe ve Miço Kadınlar plajı haricindeki tüm sahillerimizde denize girmek tehlikeli ve yasaktır.  Vatandaşlarımızın cankurtaran hizmeti verilen ve yasaklama olmayan bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri  ve ani hava değişimlerine göre dikkatli olmaları önemle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Kandıra Kaymakamlığı Basın Duyurusu

Kandıra Kaymakamlığınca; olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle 15.08.2026 Cumartesi günü saat 10.00 itibarıyla Kandıra ilçemizde bulunan Kovanağzı, Kumcağız, Kerpe ve Miço Kadınlar plajı haricindeki tüm sahillerimizde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. 

Vatandaşlarımızın cankurtaran hizmeti verilen ve yasaklama olmayan bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri  ve ani hava değişimlerine göre dikkatli olmaları önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.