BU BAŞHEKİM CANLA KANLA BAŞKA BİR BAŞHEKİM

Sağlık 08.09.2021 - 16:51, Güncelleme: 08.09.2021 - 19:59
 

BU BAŞHEKİM CANLA KANLA BAŞKA BİR BAŞHEKİM

KOCAELİ HABERİ
Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş'in günün 24 saatini hastane ve hastalarına ayırmasıyla biliniyor. Çalışkanlığı ile göz dolduran Başhekim Mustafa Güneş için "canla başla çalışan bir Başhekim" deniliyordu ki; hastalarının iyileşmesi için bugün kanı ile de katkı sunduğunu gördük.. Hastaları için kan bağışında bulunan Başhekim Güneş bunu örnek olması için sosyal medyadan "Bugün de ihtiyaç olan kan ihtiyacını bana düşen kısmını karşılamak üzere Kızılayımıza kan bağışında bulundum. Vatandaş ve personelimizin de bu konuda bir cana can olmak için kan bağışında bulunmalarını rica ediyorum." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Farabi Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş'in günün 24 saatini hastane ve hastalarına ayırmasıyla biliniyor. Çalışkanlığı ile göz dolduran Başhekim Mustafa Güneş için "canla başla çalışan bir Başhekim" deniliyordu ki; hastalarının iyileşmesi için bugün kanı ile de katkı sunduğunu gördük..

Hastaları için kan bağışında bulunan Başhekim Güneş bunu örnek olması için sosyal medyadan "Bugün de ihtiyaç olan kan ihtiyacını bana düşen kısmını karşılamak üzere Kızılayımıza kan bağışında bulundum. Vatandaş ve personelimizin de bu konuda bir cana can olmak için kan bağışında bulunmalarını rica ediyorum." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.