KOCAELİ/ Tartışmalar yine isim değiştirdi

Dünya 29.02.2020 - 13:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ/ Tartışmalar yine isim değiştirdi

Yendoğan’daki üst geçidin ismi yine değişti Yenidoğan’da yenisi yapılan üst geçitten “Çetin Emeç” isminin kaldırılarak yerine “Erol Köse” isiminin verilmesi ile kentte büyük tartışmalara yol açan üst geçidin ismi gece saatlerinde yeniden değişti.. İzmit Yenidoğan’da bulunan Çetin Emeç Üst Geçidi’nin yıkılıp yenisinin yapılmasıyla birlikte isminin Erol Köse Üst Geçidi olarak değiştirilmesi kentte büyük tepkilere yol açmıştı. Tartışmaların büyümesi üzerine Erol Köse, geçtiğimiz haftalarda CHP İl Başkanlığı’nda basın açıklaması gerçekleştirerek “Bugün Büyükşehri Belediye Başkanıyla da konuştum, ismim yazılı da olsa orayı Erol Köse Üst Geçidi olarak kabul etmiyorum, anmayacağım da” demişti. Erol Köse’nin açıklamaları üzerine Büyükşehir Belediyesi de üst geçidin ismini Yenidoğan Üst Geçidi olarak değiştirdi.   

Yendoğan’daki üst geçidin ismi yine değişti Yenidoğan’da yenisi yapılan üst geçitten “Çetin Emeç” isminin kaldırılarak yerine “Erol Köse” isiminin verilmesi ile kentte büyük tartışmalara yol açan üst geçidin ismi gece saatlerinde yeniden değişti..

İzmit Yenidoğan’da bulunan Çetin Emeç Üst Geçidi’nin yıkılıp yenisinin yapılmasıyla birlikte isminin Erol Köse Üst Geçidi olarak değiştirilmesi kentte büyük tepkilere yol açmıştı.

Tartışmaların büyümesi üzerine Erol Köse, geçtiğimiz haftalarda CHP İl Başkanlığı’nda basın açıklaması gerçekleştirerek “Bugün Büyükşehri Belediye Başkanıyla da konuştum, ismim yazılı da olsa orayı Erol Köse Üst Geçidi olarak kabul etmiyorum, anmayacağım da” demişti. Erol Köse’nin açıklamaları üzerine Büyükşehir Belediyesi de üst geçidin ismini Yenidoğan Üst Geçidi olarak değiştirdi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.