GEBZESPOR ESKİÇARŞIDAN AÇIKLAMA

Spor 29.12.2021 - 01:30, Güncelleme: 29.12.2021 - 01:30
 

GEBZESPOR ESKİÇARŞIDAN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Bölgesel Amatör Ligde şampiyonlığa oynayan Gebzespor'un geçtiğimiz hafta kendi sahasında, rakibi Gazi Mahallesispor'a 2-0 yenilmesi üzerene gelişen olaylar üzerine Gebzespor Eskiçaşı taraftarları "Gebzespor" isimli  facebook sayfasından bir açıklam yaınladılar.. İŞTE O AÇIKLAMA "Ligin ilk devresinin son haftasında oynanan Gebzespor'umuz ve Gazi MahallesiSpor maçından sonra yaşananlar herkesin gözü önünde olmuş olup tepkiyi doğuran etkinin ne olduğu herkesin bilgisi dahilindedir. Yaşanan olayların medyaya yansıtıldığının aksine asla yenilgi ile alakası yoktur. Gebzespor'umuz ne ilkkez ne de sonkez yenilmiştir. Futbol her sonuca açıktır hepimiz bunun bilincedeyiz lakin bizlerin sahada görmek isteği yenildiğimizdede Gebzespor forması giyen her futbolcunun son düdüğe kadar mücadele etmesi, formasını terletmesi ve ruhunu sahaya yansıtmasıdır. Söz konusu olan oynanan maçta futbolcularımızın bedenlerinin sahada ama akıllarının ve ruhlarının erkenden tatile çıkmış olması asla kabullenemeyeceğimiz bir durumdur. Bizler yinede Takımımızı Tribünlere davet edip en azından futbolculardan bir özür beklerken, futbolcularımızın tam tersine hem suçlu hemde güçlü gibi davranıp tribünlere hakaretler savurup küfürler etmesi taraftarlarımızında sabrını taşırmıştır. Tepkiyi doğuran etkide tamamen bu sebeblidir. Pazar gününü ailesi ile geçirmek varken, bir pazarını sevdasına Gebzesporuna ayıran Taraftarları ceza ile yıldırmak isteyenler bilsinlerki BİZLER CANIMIZDAN VAZGEÇERİZ GEBZESPORUMUZDAN VAZGEÇMEYİZ. Taraftara gelince rahatlıkla ceza kesenler futbolcuların küfürlerine ve tahriklerine neden sessiz kalırlar. Onlar bu şehrin sadece gelip geçici futbolcularıdır bizler ise bu Şehrin Gebzenin taraftarı, sevdalısı ve emektar işçi vatandaşlarıyız yani bizler sözde değil Özde Gebzeli olanlarız. Bu sebeb ile bu saatten sonra herkesin Gebzelilik bilincinde olmasını birbirine sahip çıkmasını ve bundan sonrada her ne olursa olsun karşımızda kim olursa olsun birliğimizin daim olacağını bilinmesini isteriz. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ BİZLER ESKİÇARŞILIYIZ"
KOCAELİ HABERİ

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonlığa oynayan Gebzespor'un geçtiğimiz hafta kendi sahasında, rakibi Gazi Mahallesispor'a 2-0 yenilmesi üzerene gelişen olaylar üzerine Gebzespor Eskiçaşı taraftarları "Gebzespor" isimli  facebook sayfasından bir açıklam yaınladılar..

İŞTE O AÇIKLAMA

"Ligin ilk devresinin son haftasında oynanan Gebzespor'umuz ve Gazi MahallesiSpor maçından sonra yaşananlar herkesin gözü önünde olmuş olup tepkiyi doğuran etkinin ne olduğu herkesin bilgisi dahilindedir. Yaşanan olayların medyaya yansıtıldığının aksine asla yenilgi ile alakası yoktur. Gebzespor'umuz ne ilkkez ne de sonkez yenilmiştir. Futbol her sonuca açıktır hepimiz bunun bilincedeyiz lakin bizlerin sahada görmek isteği yenildiğimizdede Gebzespor forması giyen her futbolcunun son düdüğe kadar mücadele etmesi, formasını terletmesi ve ruhunu sahaya yansıtmasıdır. Söz konusu olan oynanan maçta futbolcularımızın bedenlerinin sahada ama akıllarının ve ruhlarının erkenden tatile çıkmış olması asla kabullenemeyeceğimiz bir durumdur. Bizler yinede Takımımızı Tribünlere davet edip en azından futbolculardan bir özür beklerken, futbolcularımızın tam tersine hem suçlu hemde güçlü gibi davranıp tribünlere hakaretler savurup küfürler etmesi taraftarlarımızında sabrını taşırmıştır. Tepkiyi doğuran etkide tamamen bu sebeblidir. Pazar gününü ailesi ile geçirmek varken, bir pazarını sevdasına Gebzesporuna ayıran Taraftarları ceza ile yıldırmak isteyenler bilsinlerki BİZLER CANIMIZDAN VAZGEÇERİZ GEBZESPORUMUZDAN VAZGEÇMEYİZ. Taraftara gelince rahatlıkla ceza kesenler futbolcuların küfürlerine ve tahriklerine neden sessiz kalırlar. Onlar bu şehrin sadece gelip geçici futbolcularıdır bizler ise bu Şehrin Gebzenin taraftarı, sevdalısı ve emektar işçi vatandaşlarıyız yani bizler sözde değil Özde Gebzeli olanlarız. Bu sebeb ile bu saatten sonra herkesin Gebzelilik bilincinde olmasını birbirine sahip çıkmasını ve bundan sonrada her ne olursa olsun karşımızda kim olursa olsun birliğimizin daim olacağını bilinmesini isteriz. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ BİZLER ESKİÇARŞILIYIZ"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.