KOCAELİ/ Eski Belediye Başkanları buluştu

Siyaset 21.06.2019 - 21:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ/ Eski Belediye Başkanları buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski baaşkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün Ak Parti Kocaeli İl Başaknlığına atanan Gölcük eski belediye başkanı Mehmet Ellibeş'e İl Teşkilat binasındaki makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.. Ziyaret dolayısı oldukça mutlu olan Başkan Ellibeş bu ziyareti sosyal medyadan "Şehrimizin her köşesinde büyük emeği olan, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ağabeyimiz İbrahim Karaosmanoğlu'nun nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim." mesajı ile duyurdu..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski baaşkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün Ak Parti Kocaeli İl Başaknlığına atanan Gölcük eski belediye başkanı Mehmet Ellibeş'e İl Teşkilat binasındaki makamında bir ziyaret gerçekleştirdi..
Ziyaret dolayısı oldukça mutlu olan Başkan Ellibeş bu ziyareti sosyal medyadan "Şehrimizin her köşesinde büyük emeği olan, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ağabeyimiz İbrahim Karaosmanoğlu'nun nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.