KOCAELİ'DEN ÖRNEK BİR BAŞARI HİKAYESİ

Röpotajlar 28.08.2019 - 09:26, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DEN ÖRNEK BİR BAŞARI HİKAYESİ

Kocaeli Derince'de polis memuru bir babab ve hemşire bir annenin eğitime verdiği öneme evlatları Duygu'nun azmi ve gareti de eklenince ortaya bir başarı hikayesi çıktı.. Kendisini eğitimine adayan ve son bir yıl boyunca çözdüğü test kitapları boyunu aşan Derinceli Duygu Serenay Yılmaz, Tıp Fakültesini kazanarak hayalini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarının ardından birçok genç açıklanan sonuçlar karşısında geleceğine yön verirken, sınavlara oldukça sıkı çalışan YGS’de 490 puan alan Derinceli Duygu Selenay Yılmaz ise adeta başarının bir tesadüf olmadığını gösterircesine çok çalışarak, Tıp Fakültesini kazanarak büyük sevinç yaşadı. 490 PUAN ALMIŞTI Geçtiğimiz Temmuz ayında açıklana YGS sınav sonuçları sonrası 490 puan gibi yüksek bir puan alarak ailesini sevindiren Duygu Serenay Yılmaz geçtiğimiz haftalarda da açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında ise Tıp Fakültesi’ne yerleşmeyi başararak ailesinin gururu oldu. TEST KİTAPLARI BOYUNU AŞTI Derince’de ikamet eden Polis Memuru Özdemir Yılmaz ve Derince Devlet Hastanesi’nde hemşirelik yapan Rabia Yılmaz’ın biricik kızları Duygu Serenay Yılmaz, üniversite hayalini Tıp Fakültesini kazanarak gerçekleştirirken, başarının bir tesadüf olmadığını da gösterdi. Eğitimine oldukça önem veren Duygu Yılmaz, son bir yılda çözdüğü test kitapları boyunu aştı. İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI Tıp Fakültesi hayali için son bir yılda kendisini eğitimine adayan ve kazanmak için adeta kendini eve hapseden Duygu Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda açıklanan YKS sonuçları sonrası hayali olan Tıp Fakültesine yerleşmesi ile tüm emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Duygu Yılmaz geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte İzmir’e giderek okuluna kaydını yaptırdı.   

Kocaeli Derince'de polis memuru bir babab ve hemşire bir annenin eğitime verdiği öneme evlatları Duygu'nun azmi ve gareti de eklenince ortaya bir başarı hikayesi çıktı..
Kendisini eğitimine adayan ve son bir yıl boyunca çözdüğü test kitapları boyunu aşan Derinceli Duygu Serenay Yılmaz, Tıp Fakültesini kazanarak hayalini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarının ardından birçok genç açıklanan sonuçlar karşısında geleceğine yön verirken, sınavlara oldukça sıkı çalışan YGS’de 490 puan alan Derinceli Duygu Selenay Yılmaz ise adeta başarının bir tesadüf olmadığını gösterircesine çok çalışarak, Tıp Fakültesini kazanarak büyük sevinç yaşadı.

490 PUAN ALMIŞTI

Geçtiğimiz Temmuz ayında açıklana YGS sınav sonuçları sonrası 490 puan gibi yüksek bir puan alarak ailesini sevindiren Duygu Serenay Yılmaz geçtiğimiz haftalarda da açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında ise Tıp Fakültesi’ne yerleşmeyi başararak ailesinin gururu oldu.

TEST KİTAPLARI BOYUNU AŞTI

Derince’de ikamet eden Polis Memuru Özdemir Yılmaz ve Derince Devlet Hastanesi’nde hemşirelik yapan Rabia Yılmaz’ın biricik kızları Duygu Serenay Yılmaz, üniversite hayalini Tıp Fakültesini kazanarak gerçekleştirirken, başarının bir tesadüf olmadığını da gösterdi. Eğitimine oldukça önem veren Duygu Yılmaz, son bir yılda çözdüğü test kitapları boyunu aştı.

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI

Tıp Fakültesi hayali için son bir yılda kendisini eğitimine adayan ve kazanmak için adeta kendini eve hapseden Duygu Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda açıklanan YKS sonuçları sonrası hayali olan Tıp Fakültesine yerleşmesi ile tüm emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı. İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Duygu Yılmaz geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte İzmir’e giderek okuluna kaydını yaptırdı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.