Gebze KAISİAD Ardahan’ın önemli isimlerini ağırlayacak

Güncel 24.11.2021 - 14:23, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:23
 

Gebze KAISİAD Ardahan’ın önemli isimlerini ağırlayacak

KOCAELİ HABERİ
Merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Tuzla’da düzenlediği kahvaltı programında Ardahan’ın önemli isimlerini, dernek üyeleri ile buluşturacak.. Gebze KAISİAD Başkan yardımcısı genç iş adamı Şamil Yalçın’dan edindiğimiz bilgilere göre Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci ve yönetimi, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Serhad İlleri Kalkınma Ajansı Başkanı, 27 Kasım 2021 tarihinde Tuzla’da düzenlenen kahvaltı programında KAISİAD dernek üyeleri ile bir araya gelecek.. Şamil Yalçın yaptığı açıklamada dernek üyeleri ile aylık kahvaltıda buluşma etkinliklerini kuruluş yılından beri devam ettirdiklerini dile getirerek “her kahvaltı programımızda konusunda uzman özel bir konuğumuz olur ve bilgilendirmelerde bulunur. İstedik ki bu kez de Ardahan ilimizin iş ve bürokrasi camiasındaki önemli isimler Gebze’ye gelerek, üyelerimize memleketlerinin, Ardahan ilimizin içerisinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve eğitim durumu hakkında bilgilendirmede bulunsunlar. Bu vesile ile iş adamı üyelerimiz ile Ardahan arasında ticari bir ilişki ağını da geliştirmeyi hedefledik” dedi..
KOCAELİ HABERİ

Merkezi Kocaeli Gebze’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Tuzla’da düzenlediği kahvaltı programında Ardahan’ın önemli isimlerini, dernek üyeleri ile buluşturacak..

Gebze KAISİAD Başkan yardımcısı genç iş adamı Şamil Yalçın’dan edindiğimiz bilgilere göre Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci ve yönetimi, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Serhad İlleri Kalkınma Ajansı Başkanı, 27 Kasım 2021 tarihinde Tuzla’da düzenlenen kahvaltı programında KAISİAD dernek üyeleri ile bir araya gelecek..

Şamil Yalçın yaptığı açıklamada dernek üyeleri ile aylık kahvaltıda buluşma etkinliklerini kuruluş yılından beri devam ettirdiklerini dile getirerek “her kahvaltı programımızda konusunda uzman özel bir konuğumuz olur ve bilgilendirmelerde bulunur. İstedik ki bu kez de Ardahan ilimizin iş ve bürokrasi camiasındaki önemli isimler Gebze’ye gelerek, üyelerimize memleketlerinin, Ardahan ilimizin içerisinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve eğitim durumu hakkında bilgilendirmede bulunsunlar. Bu vesile ile iş adamı üyelerimiz ile Ardahan arasında ticari bir ilişki ağını da geliştirmeyi hedefledik” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.