GÖKHAN ALTINTAŞ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MERKEZİNİ GEBZE'YE KURUYOR

İlçeler 31.12.2021 - 05:44, Güncelleme: 31.12.2021 - 05:44
 

GÖKHAN ALTINTAŞ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MERKEZİNİ GEBZE'YE KURUYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Gökhan Altıntaş, Gebze'de D-100 karayolu Tavşanlı mevkiinde,Türkiye’nin en büyük hızlı servis merkezini kuruyor.. Gökhan Altıntaş uygun bir arsayı satın alıp, Brisa ile de servis markası konusunda  yılın son gününde imzayı attıktan sonra bu haberi sosyal medyadan  "Bugün bölgemiz için Altınlas Otomotiv için önemli bir anlaşmaya imza attık.Türkiye’nin en büyük hızlı servis merkezi olmak adına Brisa markası olan Propratik ve Otopratik servis merkezlerini nasip olursa, 2022 son çeyreğinde hizmete açacağız. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Hayırlı olsun..Brisa, Bridgestone, Lassa propratik otopratik ve altınlasotomotiv bizbüyükbiraileyiz" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Gökhan Altıntaş, Gebze'de D-100 karayolu Tavşanlı mevkiinde,Türkiye’nin en büyük hızlı servis merkezini kuruyor..

Gökhan Altıntaş uygun bir arsayı satın alıp, Brisa ile de servis markası konusunda  yılın son gününde imzayı attıktan sonra bu haberi sosyal medyadan  "Bugün bölgemiz için Altınlas Otomotiv için önemli bir anlaşmaya imza attık.Türkiye’nin en büyük hızlı servis merkezi olmak adına Brisa markası olan Propratik ve Otopratik servis merkezlerini nasip olursa, 2022 son çeyreğinde hizmete açacağız. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Hayırlı olsun..Brisa, Bridgestone, Lassa propratik otopratik ve altınlasotomotiv bizbüyükbiraileyiz" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.