Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Binası için 984 milyon TL teklif verildi

Güncel 27.11.2025 - 18:39, Güncelleme: 27.11.2025 - 18:39
 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Binası için 984 milyon TL teklif verildi

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alınacak önemli kararlarla Kocaelililerin geleceğe umut ve güvenle bakmalarını sağlayacak yeni meclis binası yapımında ihale sürecini tamamladı. Yönetim katının da olacağı kampüs için 5 istekli teklif sundu. En düşük teklif 799 milyon 800 bin TL olarak kayıtlara geçti.  SEKA’DA 12 BİN 711 M2’LİK YENİ ALAN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, günün ihtiyaçlarına cevap vermekte yetersiz kalan meclis binası için yeni bir yer inşa edecek. Bu kapsamda SEKA alanında yapılacak olan meclis binası için ihale yapıldı. Projede yönetim katı da yer alacak. Toplam 12 bin 711 metrekarelik kapalı alana sahip kampüs; dört ana bloktan ve bu blokları birbirine bağlayan ortak kullanım alanından oluşuyor.  A BLOK’TA BAŞKANLIK BİNASI Büyükşehir Belediyesi’nin meclis ve yönetim birimlerini tek merkezde toplayacak olan projede kampüsün A bloku belediyenin yeni meclis yapısı olarak planlandı. Bu bölümde geniş toplantı alanları, meclis çalışmalarına uygun teknik donanım ve gerekli idari birimleri yer alıyor.  İHALEDE TEKLİF VEREN İSTEKLİLER -Çevre Mühendislik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. 799.800.000,00 TL. -Kaizen Orman Ürünleri İnş. Demir Çelik A.Ş. ile Aymir Madencilik İnş. Gıda Turz. Ltd. Şti. iş ortaklığı 909.800.000,00 TL. -AL-KA İnş. Nak. Taah. Tic. Ltd. Şti. ile Arttech Yapı Mimarlık Sa. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı: 933.000.000,00 TL. -Artı Değer İnş. Otom. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile AtlasBK İnş. Taah. Ltd. Şti. iş ortaklığı 959.000.132,00 TL. -Burakcan İnş. ve Tic. Ltd. Şti. 984.000.000.00 TL.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alınacak önemli kararlarla Kocaelililerin geleceğe umut ve güvenle bakmalarını sağlayacak yeni meclis binası yapımında ihale sürecini tamamladı. Yönetim katının da olacağı kampüs için 5 istekli teklif sundu. En düşük teklif 799 milyon 800 bin TL olarak kayıtlara geçti.

 SEKA’DA 12 BİN 711 M2’LİK YENİ ALAN
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, günün ihtiyaçlarına cevap vermekte yetersiz kalan meclis binası için yeni bir yer inşa edecek. Bu kapsamda SEKA alanında yapılacak olan meclis binası için ihale yapıldı. Projede yönetim katı da yer alacak. Toplam 12 bin 711 metrekarelik kapalı alana sahip kampüs; dört ana bloktan ve bu blokları birbirine bağlayan ortak kullanım alanından oluşuyor.

 A BLOK’TA BAŞKANLIK BİNASI
Büyükşehir Belediyesi’nin meclis ve yönetim birimlerini tek merkezde toplayacak olan projede kampüsün A bloku belediyenin yeni meclis yapısı olarak planlandı. Bu bölümde geniş toplantı alanları, meclis çalışmalarına uygun teknik donanım ve gerekli idari birimleri yer alıyor.

 İHALEDE TEKLİF VEREN İSTEKLİLER
-Çevre Mühendislik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. 799.800.000,00 TL.
-Kaizen Orman Ürünleri İnş. Demir Çelik A.Ş. ile Aymir Madencilik İnş. Gıda Turz. Ltd. Şti. iş ortaklığı 909.800.000,00 TL.
-AL-KA İnş. Nak. Taah. Tic. Ltd. Şti. ile Arttech Yapı Mimarlık Sa. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı: 933.000.000,00 TL.
-Artı Değer İnş. Otom. San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile AtlasBK İnş. Taah. Ltd. Şti. iş ortaklığı 959.000.132,00 TL.
-Burakcan İnş. ve Tic. Ltd. Şti. 984.000.000.00 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.