KOCAELİ BEKLEDİ AMA OLMADI

11.06.2019 - 23:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ BEKLEDİ AMA OLMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskle belediye başkanı yasin Özlü ve Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş, dün akşam oynanan İzlanda-Türkiye milli maçını gençlerle birlikte izlediler.  Maide kafede,saat: 21.45'te  izlenecek olan maç ile ilgili olarak sosyal medyadan açıklama yapan il Başkanı Ellibeş "ÇAYLAR BİZDEN, SOHBET GENÇLERDEN,GOLLER MİLLİLERİMİZDEN...KBB Başkanımız sayın Tahir Büyükakın İle Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşıyoruz. Tüm genç kardeşlerimiz davetlidir" diye çağrıda bulunmuştu.. Kocaelili gençler bu çağrıya uyarak Maide kafeyi doldurdular ve heyecanla maçı izlediler. Lakin pepşeşe yediğimiz 2 gol ile Milli Takım yenik duruma düşünce moraller bozuldu, suratlar asıldı.. Attığımız tek gol sonrası beraberlik veya galibiyet gollerini de bulamayınca "olmayınca oluyor" demekle yetindik.. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskle belediye başkanı yasin Özlü ve Ak Parti Kocaeli il başkanı Mehmet Ellibeş, dün akşam oynanan İzlanda-Türkiye milli maçını gençlerle birlikte izlediler. 
Maide kafede,saat: 21.45'te  izlenecek olan maç ile ilgili olarak sosyal medyadan açıklama yapan il Başkanı Ellibeş "ÇAYLAR BİZDEN, SOHBET GENÇLERDEN,GOLLER MİLLİLERİMİZDEN...KBB Başkanımız sayın Tahir Büyükakın İle Milli Maç Heyecanını Birlikte Yaşıyoruz. Tüm genç kardeşlerimiz davetlidir" diye çağrıda bulunmuştu..
Kocaelili gençler bu çağrıya uyarak Maide kafeyi doldurdular ve heyecanla maçı izlediler. Lakin pepşeşe yediğimiz 2 gol ile Milli Takım yenik duruma düşünce moraller bozuldu, suratlar asıldı..
Attığımız tek gol sonrası beraberlik veya galibiyet gollerini de bulamayınca "olmayınca oluyor" demekle yetindik.. 
Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.