KOCAELİ- CHP ve DEVA Partisi buluşması

Siyaset 25.01.2021 - 20:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ- CHP ve DEVA Partisi buluşması

KOCAELİ HABERİ DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü'ye parti ilçe örgütü binasında bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Başkan  Hayrettin Karacaer ziyarette günün anısına Suat Ülkü'ye çiçek takdiminde bulunurken, Suat Ülkü'de "Deva partisi ilçe başkanı sayın Hayrettin Karacaer ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkürler." şeklindeki ifadeeleri ile duygularını dile getirdi..

KOCAELİ HABERİ DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer bugün ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü'ye parti ilçe örgütü binasında bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Başkan  Hayrettin Karacaer ziyarette günün anısına Suat Ülkü'ye çiçek takdiminde bulunurken, Suat Ülkü'de "Deva partisi ilçe başkanı sayın Hayrettin Karacaer ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkürler." şeklindeki ifadeeleri ile duygularını dile getirdi..
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.