KOCAELİ - Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı

07.11.2020 - 13:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ - Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı

KOCAELİ HABERİ Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kısa bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak durumunun iyi olduğunu ve en kısa süre de görevinin başına geçmeyi dilediğini ifade etti. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, sosyal medya hesabından şunları söyledi: “Değerli hemşehrilerim, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Ancak sağlık durumumun gayet iyi ve tedavime evde devam edeceğim. Çok şükür aile fertlerimizde başka pozitif vaka yok. En kısa süre içerisinde iyileşerek yeniden görevimizin başına geçmeyi sizlerle yeniden buluşmayı diliyorum. Sevgi, saygı ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum.”   Değerli hemşehrilerim, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Ancak sağlık durumumun gayet iyi ve tedavime evde devam edeceğim. Çok şükür aile fertlerimizde başka pozitif vaka yok. En kısa süre içerisinde iyileşerek yeniden görevimizin başına geçmeyi,...— ADNAN TURAN (@adnanturankb) November 7, 2020

KOCAELİ HABERİ Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kısa bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurarak durumunun iyi olduğunu ve en kısa süre de görevinin başına geçmeyi dilediğini ifade etti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Değerli hemşehrilerim, son yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Ancak sağlık durumumun gayet iyi ve tedavime evde devam edeceğim. Çok şükür aile fertlerimizde başka pozitif vaka yok. En kısa süre içerisinde iyileşerek yeniden görevimizin başına geçmeyi sizlerle yeniden buluşmayı diliyorum. Sevgi, saygı ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.