KAYMAKAMLAR GÖKMEN ÇİÇEK’İN KARDEŞİNE KONUK OLDU

20.06.2019 - 19:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KAYMAKAMLAR GÖKMEN ÇİÇEK’İN KARDEŞİNE KONUK OLDU

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kaymakamları bu sabah İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlü olan Gebzeli başarılı bürokrat Gökmen Çiçek'in kardeşi Lokman Çiçek'in Gebze'de ki işyerinde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda devleti en üst noktada temsil eden 4 bürokratın yanısıra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ve Gebze Cumhuriyet Başsavcı vekilinin de davetli olduğu kahvaltı programını, genç iş adamı Lokman çiçek facebook sayfasından paylaştı.. İŞTE O PAYLAŞIM; Bugün ofisimizde yapmış olduğumuz kahvaltı programımıza katılan;  Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’e Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman’a Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen’e Dilovası Kaymakamımız Sayın Mustafa Asım Alkan’a Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Muhammed Hasan Aslan’a Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Sıddık Ilgar’a Atık Çevre firma sahibi İş Adamı Sayın Hüseyin Öztürk’e ve Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Çiçek’e çok teşekkür ederiz. 

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Kaymakamları bu sabah İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlü olan Gebzeli başarılı bürokrat Gökmen Çiçek'in kardeşi Lokman Çiçek'in Gebze'de ki işyerinde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler..

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda devleti en üst noktada temsil eden 4 bürokratın yanısıra Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü ve Gebze Cumhuriyet Başsavcı vekilinin de davetli olduğu kahvaltı programını, genç iş adamı Lokman çiçek facebook sayfasından paylaştı..

İŞTE O PAYLAŞIM;

Bugün ofisimizde yapmış olduğumuz kahvaltı programımıza katılan; 

Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’e

Darıca Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman’a

Çayırova Kaymakamımız Sayın Hasan Gözen’e

Dilovası Kaymakamımız Sayın Mustafa Asım Alkan’a

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Muhammed

Hasan Aslan’a

Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Sıddık Ilgar’a

Atık Çevre firma sahibi İş Adamı Sayın Hüseyin Öztürk’e ve

Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Çiçek’e çok teşekkür ederiz. 

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Lokman çiçek dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.