KATIRCIOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

Siyaset 06.08.2025 - 05:56, Güncelleme: 06.08.2025 - 06:08
 

KATIRCIOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
"Terörsüz Türkiye" amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan komisyonun üyesi olanAk Parti Kocaeli milletvekli Radiye Sezer Katırcıoğlu dün  TBMM başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ilk toplantılarından sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada  “Güçlü Türkiye” vizyonuyla sürece sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sürecin başlamasına öncülük eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve katkı sunan tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum." dedi.. Katırcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Terörsüz Türkiye hedefiyle, Meclis Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş başkanlığında, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu komisyon, yalnızca teknik bir çalışma organı değil; milletimizin ortak vicdanının, tarihsel hafızasının ve kardeşlik inancının vücut bulmuş halidir. Türk’ün de Kürt’ün de, bu topraklarda yaşayan her bir vatandaşımızın ortak geleceği için kurulmuş, partiler üstü bir iradedir. Yarım asra yakın süredir milletimizin canını yakan, umutlarını örseleyen terör belasından ülkemizi temelli arındırmak; hiçbir evladımızın yetim kalmadığı, hiçbir annenin gözyaşı dökmediği, şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı barış ve huzur içinde geleceğe taşımak için omuz omuza çalışacağız. Bu tarihi adımda bizlere rehberlik eden, “Güçlü Türkiye” vizyonuyla sürece sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sürecin başlamasına öncülük eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve katkı sunan tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Bizim bir hayalimiz var: Büyük, güçlü, lider Türkiye’yi inşa etmek. Bu yolda ayrıştıran değil birleştiren, korku değil umut üreten bir siyaset anlayışıyla, kardeşlik hukukunu ve millet olma bilincini yeniden güçlendireceğiz. Şehitlerimizin aziz hatırasına, gazilerimizin emanetine sadakatle bağlı kalarak; milletimizin duası ve desteğiyle hedefimize yürüyeceğiz. Unutulmasın; Biz Birlikte Türkiye’yiz! "
KOCAELİ HABERİ

"Terörsüz Türkiye" amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan komisyonun üyesi olanAk Parti Kocaeli milletvekli Radiye Sezer Katırcıoğlu dün  TBMM başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki ilk toplantılarından sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada  “Güçlü Türkiye” vizyonuyla sürece sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sürecin başlamasına öncülük eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve katkı sunan tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum." dedi..

Katırcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Terörsüz Türkiye hedefiyle, Meclis Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş başkanlığında, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
Bu komisyon, yalnızca teknik bir çalışma organı değil; milletimizin ortak vicdanının, tarihsel hafızasının ve kardeşlik inancının vücut bulmuş halidir. Türk’ün de Kürt’ün de, bu topraklarda yaşayan her bir vatandaşımızın ortak geleceği için kurulmuş, partiler üstü bir iradedir.
Yarım asra yakın süredir milletimizin canını yakan, umutlarını örseleyen terör belasından ülkemizi temelli arındırmak; hiçbir evladımızın yetim kalmadığı, hiçbir annenin gözyaşı dökmediği, şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı barış ve huzur içinde geleceğe taşımak için omuz omuza çalışacağız.
Bu tarihi adımda bizlere rehberlik eden, “Güçlü Türkiye” vizyonuyla sürece sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, sürecin başlamasına öncülük eden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve katkı sunan tüm siyasi partilerimize teşekkür ediyorum.
Bizim bir hayalimiz var: Büyük, güçlü, lider Türkiye’yi inşa etmek.
Bu yolda ayrıştıran değil birleştiren, korku değil umut üreten bir siyaset anlayışıyla, kardeşlik hukukunu ve millet olma bilincini yeniden güçlendireceğiz.
Şehitlerimizin aziz hatırasına, gazilerimizin emanetine sadakatle bağlı kalarak; milletimizin duası ve desteğiyle hedefimize yürüyeceğiz.
Unutulmasın; Biz Birlikte Türkiye’yiz! "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.