İYİ Parti Genel Başkanı Akşener özür diledi

Siyaset 10.07.2020 - 23:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener özür diledi

Akşener, Binali Yıldırım’ın eşi Seöiha Yıldırım’dan “amasız, ancaksız, lakinsiz” özür diledi.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti üyesi Levent Özeren tarafından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için yapılan hakaret içerikli paylaşım nedeniyle özür diledi. “Her zaman karşısındayım” Halk TV’de açıklama yapan Akşener, “Bir üyemiz tarafından kendisinin özne yapıldığı çirkin tutum ve davranışlar nedeniyle; Genel Başkan olarak Semiha Hanım'dan amasız, ancaksız, lakinsiz özür diliyorum” dedi. “Bir kadının incitilmesi çok kötü bir şeydir” diyen Akşener, “Her zaman karşısındayım, her zaman da karşısında olacağım” ifadelerini kullandı. Özeren tutuklandı Bursa'da, sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Levent Özeren, tutuklandı. Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.

Akşener, Binali Yıldırım’ın eşi Seöiha Yıldırım’dan “amasız, ancaksız, lakinsiz” özür diledi..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti üyesi Levent Özeren tarafından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için yapılan hakaret içerikli paylaşım nedeniyle özür diledi.

“Her zaman karşısındayım”

Halk TV’de açıklama yapan Akşener, “Bir üyemiz tarafından kendisinin özne yapıldığı çirkin tutum ve davranışlar nedeniyle; Genel Başkan olarak Semiha Hanım'dan amasız, ancaksız, lakinsiz özür diliyorum” dedi.

“Bir kadının incitilmesi çok kötü bir şeydir” diyen Akşener, “Her zaman karşısındayım, her zaman da karşısında olacağım” ifadelerini kullandı.

Özeren tutuklandı

Bursa'da, sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Levent Özeren, tutuklandı.

Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.