İSU'NUN KANDIRA'DAKİ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

İlçeler 07.01.2022 - 14:31, Güncelleme: 07.01.2022 - 14:31
 

İSU'NUN KANDIRA'DAKİ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli genelindeki kırsal mahallelerin altyapı çalışmalarına yatırım programı kapsamında devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Kandıra’nın kırsal mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor. 21,5KİLOMETRE YENİ ALTYAPI KBB İSU Genel Müdürlüğü, “altyapıda sıfır problem“ ilkesiyle Kocaeli genelinde gerçekleştirdiği yatırımların imalat ve inşa çalışmalarını sürdürüyor. Şehir ve kırsal farkı gözetmeksizin çalışmalar yapan İSU, 2021 yılı yatırım programı kapsamında Kandıra ilçesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarına 2022 yılı içerisinde devam ediyor. İlçe genelinde yapılan altyapı yenileme çalışmalarında, toplam 21.5 km uzunluğunda yeni altyapı yapılacak. 7 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI İlçeye bağlı Hacımazlı, Kefken, Akdurak, Antaplı, Beyce, Kerpe ve Kurtyeri-Kıncıllı olmak üzere yedi kırsal mahallenin içme suyu ve kanalizasyon hatları tamamlandı. Yapılan çalışmalar ile birlikte 11 bin 250 metre uzunluğunda içme suyu hattı ile 4 bin 800 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı imalatı tamamlandı. Yapılan çalışmalarda ile birlikte toplam 16 kilometre uzunluğundaki altyapı hattı yenilendi. Altyapı hattı yenileme çalışmaları Antaplı ve Kurtyeri mahallelerinde devam ediyor. 300 mm çapında beton boruları kullanılarak yapılan kanalizasyon imalatları, yatırım programı kapsamında sürüyor. KIRSAL MAHALLELERE SAĞLIKLI ALTYAPI Bölgede gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanması ile birlikte vatandaşlar kesintisiz ve kaliteli altyapı hatlarına kavuşmuş olacak ve kırsal mahallelerin yaşam kalitesi artacak. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kazı alanlarının çökme sürecinden sonra, asfalt, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli genelindeki kırsal mahallelerin altyapı çalışmalarına yatırım programı kapsamında devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Kandıra’nın kırsal mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor.

21,5KİLOMETRE YENİ ALTYAPI
KBB İSU Genel Müdürlüğü, “altyapıda sıfır problem“ ilkesiyle Kocaeli genelinde gerçekleştirdiği yatırımların imalat ve inşa çalışmalarını sürdürüyor. Şehir ve kırsal farkı gözetmeksizin çalışmalar yapan İSU, 2021 yılı yatırım programı kapsamında Kandıra ilçesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarına 2022 yılı içerisinde devam ediyor. İlçe genelinde yapılan altyapı yenileme çalışmalarında, toplam 21.5 km uzunluğunda yeni altyapı yapılacak.

7 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
İlçeye bağlı Hacımazlı, Kefken, Akdurak, Antaplı, Beyce, Kerpe ve Kurtyeri-Kıncıllı olmak üzere yedi kırsal mahallenin içme suyu ve kanalizasyon hatları tamamlandı. Yapılan çalışmalar ile birlikte 11 bin 250 metre uzunluğunda içme suyu hattı ile 4 bin 800 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı imalatı tamamlandı. Yapılan çalışmalarda ile birlikte toplam 16 kilometre uzunluğundaki altyapı hattı yenilendi. Altyapı hattı yenileme çalışmaları Antaplı ve Kurtyeri mahallelerinde devam ediyor. 300 mm çapında beton boruları kullanılarak yapılan kanalizasyon imalatları, yatırım programı kapsamında sürüyor.

KIRSAL MAHALLELERE SAĞLIKLI ALTYAPI
Bölgede gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanması ile birlikte vatandaşlar kesintisiz ve kaliteli altyapı hatlarına kavuşmuş olacak ve kırsal mahallelerin yaşam kalitesi artacak. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kazı alanlarının çökme sürecinden sonra, asfalt, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.